magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Víkend s Woody Allenom
@ Kultúra -> Film      Apr 22 2015 - 16:09 GMT

Na striebornom plátne Kasární/Kulturparku sa budú počas víkendu 25. a 26. apríla odohrávať príbehy hrdinov z dvoch úspešných filmov Woodyho Allena. Diváci uvidia Kúzlo mesačného svitu a Do Ríma s láskou.

Známy americký filmový režisér, spisovateľ, herec a komik Allen Stewart Konigsberg je jedným z mála, ktorý sa dokázal presadiť ako tvorca vlastných autorských filmov. K tomu potreboval široké spektrum znalostí, mnoho talentu, a hlavne vytrvalosť.

Takmer osemdesiatnik produkuje jedno majstrovské dielo za druhým. Za štyri desiatky rokov sa preslávil inovačným poňatím komediálneho žánru i osobitým štýlom. Narodil sa v Brooklyne v New Yorku. Štúdium na univerzite skončil už v prvom semestri a zamestnal sa v NBC ako scenárista. Popritom sa snažil presadiť sa ako tvorca vtipných gagov pre komikov a pre rôzne vystúpenia v nočných podnikoch.

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]