magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Štvrtý ročník podujatia Jump Slovensko v Košiciach
@ Aktuálne -> Rôzne      Apr 29 2015 - 18:43 GMT

Štvrtý ročník podujatia Jump Slovensko sa po troch bratislavských stretnutiach uskutoční prvý raz v Košiciach 29. apríla v Kasárňach/Kulturparku. Je to obľúbená neformálna konferencia o ľuďoch a pre ľudí, ktorí robia niečo pre druhých. O svoj pohľad na svet a prístup k životu a práci sa podelia tvoriví a pozitívne naladení ľudia z rôznych kútov Slovenska. Jedenásť spíkrov a štyria lektori sa postarajú o bohatý program nabitý inšpiratívnymi príbehmi, cennými skúsenosťami a praktickými radami.

Program sa začne sériou štyroch pútavých prednášok. Marek Lavčák z košického centra Eastcubator opíše kroky, ktoré pomôžu premeniť nápady na realizovateľné projekty. Matúš Kováčik predstaví koncept slobody v práci a poradí, ako využiť jej princípy na lepšie fungovanie tímov aj jednotlivcov vo vzťahoch. Ako efektívne a lacno naplánovať komunikačnú kampaň prezradí Vladimíra Briestenská. Viera Mojzešová z digitálnej agentúry PS:Digital predstaví 7 tipov, ako si neziskovka nájde na facebooku spriaznené duše.

Nasledovať budú príbehy tých, ktorí svojimi aktivitami prispievajú ku krajšiemu a lepšiemu Slovensku. O svojich skúsenostiach, zážitkoch, úspechoch i prehrách porozpráva jedenásť dobrosrdečných ľudí: rozhlasová moderátorka Oli Džupinková, urbanista Ivan Siláči, koordinátorka grantových programov Jana Jarinová, učiteľ a zakladateľ medzinárodného umeleckého tábora LETAVY Marian Lacko, Ján Supuka, ktorý vedie študentskú organizáciu TunaTU, autor aplikácie Meetie Aďo Bortník, vedúca komunitného centra Irma Horváthová, architekt a humanista Michal Sládek, arteterapeutka Anna Košičanová Vašková, predseda občianskeho združenia SOSNA Štefan Szabó a poetka Juliana Sokolová.

 

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]