magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Policajné správy za 20.05. 2015
@ Aktuálne -> Polícia      May 21 2015 - 12:52 GMT

Polícia vyšetruje okolnosti smrti mladého muža

Včera dopoludnia bol pod mostom pri brehu rieky Hornád, na Slovenskej ulici v Košiciach, nájdený màtvy muž. Polícia zistila jeho totožnosť, išlo o 27-ročného Vranovčana. Privolaná obhliadajúca lekárka nevylúčila cudzie zavinenie a nariadila vykonať pitvu. Polícia na objasnení tohto prípadu intenzívne pracuje, vyšetrovateľ PZ začal trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia /trestná sadzba: trest odňatia slobody na sedem až desať rokov/. Polícia vyšetruje všetky okolnosti za ktorých došlo k usmrteniu nebohého. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie, bližšie informácie k prípadu nateraz nie je možné poskytnúť.

Košickí policajti objasnili takmer dvojročný prípad

Košickí policajti vypátrali a zo spáchania prečinov krádeže a porušovania domovej slobody obvinili 41-ročnú Kamilu z Košíc. Obvinená žena v auguste 2013 vnikla do nehnuteľnosti v katastri Čermeľ, časť Košice Sever, kde sa vlámala do objektu a z kuchyne odcudzila finančnú hotovosť 3.000,- eur. V prípade dokázania viny jej hrozí až dvojročné väzenie.

Vykradol ho vlastný zať

 Michalovskí kriminalisti vypátrali dvoch mladíkov vo veku 19 a 21 rokov, ktorí sa zo dňa 16. na  17. apríla 2015 na Mlynskej ulici v Michalovciach, vlámali do drevenej kôlne. Odtiaľ následne odcudzili štyri liatinové kolesá spolu s pneumatikami. Majiteľovi spôsobil škodu vo výške 500,- eur. Poverený príslušník PZ z prečinu krádeže obvinil iba jedného z nich a to 19-ročného Tomáša. Keďže jeho komplicom bol 21-ročný zať poškodeného a ten nedal súhlas na jeho trestné stíhanie, obvinenie mu vznesené nebolo. Obvinenému v prípade dokázania viny hrozí až dvojročné väzenie. Policajti zaistené odcudzené kolesá s pneumatikami vrátili majiteľovi.

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]