magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Policajné správy za 21.07.2015
@ Aktuálne -> Polícia      Jul 22 2015 - 10:41 GMT

Motocyklista zraneniam na mieste podľahol

Včera krátko po 15,00 hodine došlo v katastri obce Košický Klečenov (okres Košice-okolie) k tragickej dopravnej nehode. Na ceste v úseku od obce Dargov - pred vrcholom stúpania na obec Košický Klečenov, 24-ročný muž z okresu Trebišov viedol motocykel zn. Yamaha VZF v stúpaní po vozovke, kde prebiehajú práce na komunikácii. Pri prejazde tiahlej ľavotočivej zákruty pravdepodobne v dôsledku neprispôsobenia jazdy svojím schopnostiam, vlastnostiam vozidla, stavu a povahe vozovky sa motocykel dostal do šmyku. Po páde na vozovku motocyklistu zastavil náraz do zvodidiel, motocykel zletel do priekopy. Motocyklista pri nehode utrpel zranenia, na následky ktorých na mieste nehody podľahol. Ohliadajúci lekár nariadil vykonať súdno lekársku pitvu. Na motocykli bola spôsobená škoda 2.500,- eur. Polícia bližšie okolnosti dopravnej nehody vyšetruje a začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Tínedžer má na rováši rôzne krádeže, obyvatelia malej obce si vydýchli


Trebišovskí kriminalisti vypátrali páchateľa, ktorý v obci Biel v priebehu mesiaca apríl a máj tohto roku napáchal viacero trestných skutkov majetkového charakteru. Z niekoľkých rodinných domov ukradol od plastového autíčka až po rôzne priesady, brúsku, pílu, rôzne elektrické náradie ale aj 30 litrov vína. Celková škoda presahuje 700,- eur. Policajný vyšetrovateľ zo spáchania prečinov krádeže a porušovania domovej slobody obvinil miestneho 16-ročného chlapca. Obvinený tínedžer je stíhaný väzobne. V prípade dokázania viny mu ako mladistvému hrozí polovica z trestnej sadzby trestu odňatia slobody na jeden až päť rokov. Obvinený chlapec sa koncom júna dopustil aj prečinu pytliactva, kedy za obecným parkom, ktorý sa nachádza na Hlavnej ulici, odchytil do rúk mláďa kačice divej, ktoré si odniesol domov, kde mu neskôr zahynulo /škoda bola vyčíslená na 10,- eur/. Poverený príslušník ho obvinil z prečinu pytliactva.

Michalovskí policajti pátrajú po doposiaľ neznámom páchateľovi, ktorý od júna do júla 2015 v priestoroch bývalého poľnohospodárskeho družstva obce Sliepkovce, vypáčil z konštrukcií oceľových hál a odtrhol celkovo 400 kusov zvetrávacích kovových profilov. Spoločnosti so sídlom v Nových Zámkoch spôsobil škodu za 20.000,- eur. Poverený príslušník PZ začal trestné stíhanie vo veci  prečinu krádeže /trestná sadzba na 6 mesiacov až 3 roky/.

Policajti „ubytovali“ v cele starého otca, syna a vnuka


Včera napoludnie došlo na ulici M.R.Štefánika v Trebišove k spáchaniu trestného činu výtržníctva. Zo spáchania tohto skutku poverený príslušník PZ obvinil troch Trebišovčanov. 61-ročný starý otec so svojím 37-ročným synom a 22-ročným vnukom na chodníku pred rodinným domom fyzicky napadli 31-ročného muža z Trebišova. Poškodeného udierali do hlavy a tela. Ten počas útoku neutrpel také 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]