magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Policajné správy za 27.07.2015
@ Aktuálne -> Polícia      Jul 28 2015 - 13:14 GMT

Polícia upozorňuje na dodržiavanie predpisov

Policajti jednotlivých okresných riaditeľstiev KR PZ v Košiciach vykonajú kontrolu objektívnej zodpovednosti v obmedzenej miere nasledovne: dňa 29.07.2015 na teritóriu okresov Košice-okolie a Michalovce a dňa 31.07.2015 na teritóriu okresu Spišská Nová Ves. Vodičov upozorňujeme aby dodržiavali predpisy, pretože možno nebudú zastavení priamo na ceste pri porušení zákona, ale im príde zásielka domov.

Čelná zrážka dvoch áut

Včera vo večerných hodinách došlo na rýchlostnej ceste R2 v Košiciach, k vážnej dopravnej nehode dvoch vozidiel. Krátko pred 22.30 hodine videla 18-ročná Košičanka vozidlo zn. Škoda Octávia v smere od sídliska KVP na sídlisko Nad jazerom. Počas prechádzania po moste VSS na ulici Nižné Kapustníky pravdepodobne stratila nad vedením vozidla kontrolu, následne dostala šmyk a vošla do protismeru, kde sa čelne zrazila s protiidúcim vozidlom zn. Ford Transit, ktoré viedol 36-ročný Košičan. Vozidlo Ford následne narazilo do zvodidiel, kde ostalo zakliesnené. Pri nehode sa ťažko zranili štyri osoby (obaja vodiči ako aj ich obaja spolujazdci). Na zistenie požitia alkoholu uvodičov im bola odobratá krv. Celková škoda presahuje 24.000,- eur. Bližšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania.

Ïalšie „déjà vu“ mu už nevyšlo

Košickí policajti vypátrali a zo spáchania prečinu krádeže obvinili 24-ročného Košičana Lukáša. Obvinený sa dopustil viacero krádeží, zameriaval sa na  videokamery konkrétnej jednej a tej istej značky, pre ktoré si „chodil“ do jedného z obchodných domov v Košiciach. Prvú kameru ukradol dňa 19. apríla tohto roku v poobedňajších hodinách. Pre druhú si „prišiel“ o štyri dni neskôr dopoludnia. O dva dni neskôr ho pri tretej krádeži už prichytil pracovník SBS. Opäť sa pokúsil  z predajného pultu ukradnúť HDD kameru. Mladíka následne zaistili policajti. Celková škoda bola vyčíslená na takmer 700,- eur. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.


 


 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]