magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Policajné správy za 06.07.2015
@ Aktuálne -> Polícia      Aug 07 2015 - 12:45 GMT

V obci Čaňa našli nehybné telá dvoch mužov

Včera v popoludní boli na parkovisku pri cintoríne v obci Čaňa, nájdené dve osoby ktoré ležali na zemi (na asfalte). Ihneď im bola privolaná rýchla zdravotná služba. Kým 59-ročný miestny muž už nejavil známky života, druhého muža z tej istej obce vo veku 74-rokov, ktorý bol v bezvedomí na mieste oživovali a previezli do košickej nemocnice. Obhliadajúci lekár pri màtvom na mieste známky cudzieho zavinenia nezistil a k určeniu presnej príčiny úmrtia nariadil vykonať zdravotno-bezpečnostnú pitvu v ústave súdneho lekárstva. Skutok dokumentuje príslušný útvar ako prečin usmrtenia a prečin ublíženia na zdraví. Bližšie okolnosti za ktorých došlo k tomuto skutku doposiaľ nie sú známe.

Tínedžerky vykradli 80-ročnú dôchodkyňu

Policajti z okresu Košice-okolie vypátrali tínedžerku, ktorá vo štvrtok v popoludní spoločne s maloletou 13-ročnou spolupáchateľkou, vnikla do rodinného domu 80-ročnej dôchodkyne. Ku skutku došlo v obci Geča (okres Košice-okolie), kde prekonali oplotenie rodinného domu a odstránili sieťku proti hmyzu na okne. Následne vošli do domu odkiaľ odcudzili finančnú hotovosť a rôzne potraviny. Dôchodkyni spôsobili celkovú škodu vo výške 65,- eur. Vyšetrovateľ PZ z prečinu porušovania domovej slobody obvinil miestnu 18-ročnú Veroniku. Obvinená bola umiestnená v cele policajného zaistenia, pričom vyšetrovateľ spracoval podnet na návrh na vzatie obvinenej do väzby. V prípade dokázania viny jej hrozí trest odňatia slobody na jeden až päť rokov. Maloletá spolupáchateľka vzhľadom na svoj vek ešte nie je trestne zodpovedná.



 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]