magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 24. do 30.augusta 2015 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Aug 24 2015 - 12:00 GMT

Slnko je v znamení Panny a je v konjunkcii s Jupiterom tiež v Panne a v kvadráte so Saturnom v Škorpiónovi, v opozícii s Neptúnom v Rybách. Merkúr vo štvrtok vstupuje do Váh a je v sextile so Saturnom, Venuša je v Levovi v trigone s Uránom v Baranovi. Mars je v Levovi a v druhej polovici týždňa bude v konjunkcii s Venušou. Pluto je v Kozorožcovi. Mesiac bude v sobotu v splne. Konštelácia prináša nespokojnosť a konflikty s náboženstvom.

Pondelok: Mesiac je v Strelcovi a je v kvadráte s Merkúrom a v trigone so Slnkom, Jupiterom, Venušou a Uránom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na stehná a bedrové kåby. Doprajeme si vodnú masáž a pobyt v prírode.

Utorok: Mesiac je o 6.22 hod. V znamení Kozorožca a je v trigone s Jupiterom, Slnkom, v sextile s Neptúnom a v konjunnkcii s Plutom. Vládca Kozorožca je Saturn, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na pracovitosť.

Streda: Mesiac je v konjunkcii s Plutom, v kvadráte s Uránom a v trigone s Merkúrom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na silné slnko škodí pokožke a kosti. Chránime sa pred pádmi lebo hrozia zlomeniny a úrazy.

Štvrtok: Merkúr vstupuje do Váh o 18.00 hod.a Mesiac je o 10.04 hod. V znamení Vodnára, je v sextile so Saturnom, v opozícii s Venušou a Marsom a v trigone s Merkúrom. Vládca Vodnára je Urán podporujúci zmeny v spoločnosti.

Piatok: Mesiac je v opozícii s Marsom i Venušou a v sextile s Uránom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na nohy, nezaťažujeme ich dlhým státím ani dlhou chôdzou a odpočívame s nimi vo vyvýšenej polohe.

Sobota: Mesiac dosahuje spln o 20.35 hod. a o 10.51 hod. je v znamení Rýb. Mesiac je v konjunkcii s Neptúnom, kvadráte so Saturnom, v opozícii so Slnkom a Jupiterom. Vládca Rýb je Neptún s Jupiterom a nachádzajú sa vo vodnom živle, sú citlivé a vnímavé.

Nedeľa: Mesiac je v opozícii s Jupiterom a Slnkom a v konjunkcii s Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na správnu obuv nesmie tlačiť lebo sú ohrozené prsty na nohách a priehlavkové kostičky. Lymfatické žľazy sú tiež oslabené.

Kontakt: 055 / 62 517 10

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]