magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 23. do 29.novembra 2015 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Nov 30 2015 - 10:09 GMT


Slnko, Merkúr a Saturn sú v konjunkcii v Strelcovi a sú v sextile s Marsom vo Váhach a v kvadráte s Neptúnom v Rybách. Venuša vo Váhach je v opozícii s Uránom v Baranovi a v kvadráte s Plutom v Kozorožcovi. Jupiter je v Panne. Mesiac dorastá a spln dosahuje v stredu. Konštelácia prináša silnú snahu riešiť spoločenské problémy akýmkoľvek spôsobom.



Pondelok: Mesiac o 17.26 hod. vstupuje do znamenia Býka a je v opozícii s Venušou a v konjunkcii s Uránom. Vládca Býka je Venuša nachádzajúca sa v zemitom živle, vplýva na hmotné umenie, krásu, architektúru apod.



Utorok: Mesiac je v trigone s Plutom a v sextile s Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na nosohltan, krčné mandle, krk, krčnú chrbticu a štítnu žľazu. Pred chladom používame šál a nepijeme studené tekutiny.



Streda: Mesiac je o 18.15 hod. v znamení Blížencov a je v splne o 23.44 hod. Mesiac je v opozícii so Slnkom, Merkúrom a Saturnom a v trigone s Jupiterom. Vládca Blížencov je Merkúr, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na komunikáciu.



Štvrtok: Mesiac je v opozícii so Slnkom, Merkúrom a Saturnom a v trigone s Marsom a v kvadráte s Neptúnom. Po zdravotnej stránke sú najviac ovplyvnené ruky, ramená pľúca a nervový systém. Vyhýbame sa stresu.



Piatok: Mesiac vstupuje o 20.27 hod. do znamenia Raka, kde je vládca Mesiac nachádzajúci sa vo vodnom živle, je v kvadráte s Jupiterom, v trigone s Venušou a v sextile s Uránom. Mesiac vplýva na jemnosť citlivosť a rodinnú súdržnosť.



Sobota: Mesiac je v kvadráte s Marsom, v opozícii s Plutom a v trigone s Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na žalúdok a metabolizmus. Pri jedení naplníme tuhou potravou len tretinu žalúdka a tekutinou tiež tretinu.



Nedeľa: Mesiac je v sextile s Jupiterom, v kvadráte s Venušou a Uránom a v opozícii s Plutom. Kvety v izbe a rastliny dôkladne polievame skoro ráno najlepšie pri východe slnka. Riešime rodinné záležitosti a až potom spoločenské a pracovné.



Kontakt: 055/ 62 517 10

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]