magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Cena potulného rytiera
@ Aktuálne -> Rôzne      Mar 01 2016 - 11:20 GMT

Rok 2014 bol pre firmu DeutschMann novým medzníkom, čo sa jej aktivity v rámci dobročinnosti týka. Práve vtedy padlo rozhodnutie, že firma začne udeľovať „Cenu potulného rytiera“ osobnosti, ktorá žije podľa rytierskych pravidiel a pomoc druhým je pre ňu základnou cnosťou a životným krédom. Toto ocenenie môže získať človek zo Slovenska a vôbec nie je dôležité, aby bol v akomkoľvek spojení s firmou DeutschMann. Najdôležitejšie je, aby za ním bola viditeľná práca na poli pomoci iným, ktorá môže byť inšpiráciou pre ďalších nasledovníkov.

Táto cena je každoročne udeľovaná na kultúrno-spoločenskej akcii pre obchodných partnerov, ktorú firma organizuje koncom roka. V roku 2016 bola Cena potulného rytiera udelená pánovi Radoslavovi Drábovi, ktorý celý svoj doterajší život venoval práci s deťmi z detských domovov v rámci nadácie Úsmev ako dar.

Na Slovensku je veľa bezmenných rytierov, ktorí by si zaslúžili úctu a pozdvihnutie ich činov. Preto by firma DeutschMann rada vyzvala verejnosť, aby sa zapojila do dobrej veci. Ak niekto registruje aktivity, ktoré sú hodné tohto ocenenia, vedenie firmy by bolo vďačné, keby mali o takomto človeku informáciu. Možno práve Vami odporúčaný kandidát sa stane nasledujúcim „potulným rytierom“.

 

Vyzývame Vás, aby ste nám na [email protected] dali vedieť, ak vo Vašom okolí existuje niekto, kto si takéto uznanie zaslúži.

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]