magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

KÁVA, ČAJ, ČOKOLÁDA opäť v Košiciach
@ Aktuálne -> Rôzne      Mar 09 2016 - 16:09 GMT

Metropola východu sa počas víkendu 19.- 20. marca 2016 stane mestom kávy, čaju a čokolády. Po pozitívnych ohlasoch z predchádzajúceho ročníka sa hotel DoubleTree by Hilton premení na najväčšiu kaviareň v meste.

Výstava je určená fanúšikom a konzumentom spomínaných pochutín, no už počas predchádzajúcich výstav v Košiciach a Bratislave sa potvrdilo, že toto podujatie je zároveň výbornou príležitosťou pre nadviazanie nových obchodných kontaktov a stretnutie profesionálov z kaviarenskej brandže.

Široká ponuka kvalitných káv, čajov, čokolád spolu s doplnkovým sortimentom, možnosti ochutnávok a bohatý sprievodný program ... to všetko sú dôvody prečo je o výstavu záujem zo strany vystavovateľov i návštevníkov.

Profesionáli, baristi, ale aj kávoví nadšenci si určite nenechajú ujsť sobotnú LATTE ART SHOW pod organizačnou taktovkou ACADEMY OF COFFEE.

Výstava má ambíciu posunúť vnímanie spomínaných troch komodít – kávy, čaju a čokolády o ďalší krok dopredu.



 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]