magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 21. do 27. marca 2016 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Mar 21 2016 - 12:43 GMT


Slnko je v znamení Barana a je v konjunkcii s Merkúrom, ktorý v utorok vstupuje do Barana. Obe planéty sú v trigone s Marsom v Strelcovi. Venuša v Rybách je v opozícii s Jupiterom v Panne a v konjunkcii s Neptúnom v Rybách a v kvadráte so Saturnom v Strelcovi. Urán v Baranovi je v kvadráte s Plutom v Kozorožcovi a v trigone so Saturnom. Jupiter v Panne je v trigone s Plutom. Mesiac pribúda a spln dosahuje v stredu. Konštelácia škodí láske a praje duchovnému a náboženskému životu.



Pondelok: Mesiac je v Panne a je v opozícii s Venušou a Neptúnom, v konjunkcii s Jupiterom a v kvadráte s Marsom a Saturnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na žlčník, pankreas, hrubé a tenké črevo.



Utorok: Merkúr vstupuje do Barana o 1.00 a Mesiac je v konjunkcii s Jupiterom, v kvadráte so Saturnom, v opozícii so Slnkom a Venušou s Neptúnom a v trigone s Plutom. Konštelácia škodí kariére a peniazom.



Streda: Mesiac dosahuje spln o 13.00 a je v opozícii so Slnkom a Merkúrom. Mesiac o 6.23 vstupuje do Váh, a tam je vládca Venuša nachádzajúca sa vo vzdušnom živle a vplýva na nehmotné umenie, krásu a kultúru.



Štvrtok: Mesiac je v opozícii so Slnkom, Merkúrom a Uránom, v sextile so Saturnom a v kvadráte s Plutom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na ľadviny, a driekovú časť chrbtice. Dbáme na primeraný pitný režim.



Piatok: Mesiac je o 19.09 v znamení Škorpióna a je v opozícii s Uránom. Vládca Škorpióna je Mars nachádzajúci sa vo vodnom živle a vplývajúci na citlivosť, žiarlivosť, pomstychtivosť, schopnosť odhaľovať skryté veci, podozrievavosť a vnímavosť.



Sobota: Mesiac je v trigone s Neptúnom a po zdravotnej stránke vplýva na pohlavné orgány, močový mechúr a vďaka dobrej intuícii je zdravie na vzostupnej línii. Pomáhajú aj pozitívne sugescie a optimistická myseľ.



Nedeľa: Mars je v sextile s Plutom a Jupiterom a v trigone s Neptúnom a Venušou. Výborná konštelácia pomáha láske a zamilovaným ale aj umelcom dizajnérom a architektom. Zlepšite si kondíciu cvičením.



Kontakt: 055/ 62 517 10

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]