magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 25. apríla do 1. mája 2016 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Apr 25 2016 - 10:23 GMT


Slnko je v znamení Býka a je v trigone s Jupiterom v Panne. Merkúr je v Býkovi. Venuša je v konjunkcii s Uránom v Baranovi a v sobotu vstupuje do Býka. Pluto v Kozorožcovi je v kvadráte s Venušou a Uránom. Saturn v Strelcovi je v trigone s Venušou a Uránom. Mars v Strelcovi je v konjunkcii so Saturnom a obe planéty sú v kvadráte s Jupiterom a Neptúnom v Rybách. Jupiter je v trigone s Plutom a v opozícii s Neptúnom. Mesiac je v sobotu je v poslednej štvrti. Konštelácia stále vytvára opozíciu voči fanatizmu.



Pondelok: Mesiac je v Strelcovi a je v konjunkcii s Marsom a Saturnom a v kvadráte s Neptúnom a Jupiterom a v trigone s Venušou i Uránom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na bedrové kåby a stehná.



Utorok: Mesiac o 1.54 hod. vstupuje do Kozorožca a je v trigone s Venušou a Uránom. Vládca Kozorožca je Saturn, nachádza sa v zemitom živle, vplýva na pracovitosť , usilovnosť cieľavedomosť, chladnokrvnosť a karierizmus.



Streda: Mesiac je v trigone s Venušou, Slnkom a Jupiterom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na pokožku pri opaľovaní a kosti. Primerane cvičíme, striedmo sa stravujeme a doprajeme si masáž celého tela.



Štvrtok: Mesiac je v konjunkcii s Plutom, v trigone so Slnkom, Merkúrom a Jupiterom a v kvadráte s Venušou a Uránom. Výborná konštelácia podporuje obchodovanie, cestovanie a uzatváranie kontaktov.



Piatok: Mesiac je o 10.47 hod. v znamení Vodnára a je v kvadráte s Venušou a Uránom a v trigone s Merkúrom. Vládca Vodnára je Urán nachádzajúci sa vo vzdušnom živle, vplýva na revolúcie, buričstvo a zmeny.



Sobota: Venuša vstupuje do Býka o 3.00 hod. Mesiac je v poslednej štvrti o 5.29 hod. a je v kvadráte so Slnkom a v sextile so Saturnom a Marsom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na kolená, nohy a odpočívame s nohami vyššie položenými.



Nedeľa: Mesiac je o 16.34 hod. v znamení Rybách a je v kvadráte s Merkúrom. Vládca Rýb je Neptún s Jupiterom, nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na citlivosť, jemnosť, podvedomie a oblasť sebaobetovania.



Kontakt: 055/ 62 517 10

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]