magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Migrácia, terorizmus alebo Brexit?
@ Aktuálne -> Rôzne      Apr 28 2016 - 09:28 GMT

Pondelok 2. mája 2016 o 17:30 hod., HalmiCaffé, Hlavná 21 sa uskutoční diskusia pre verejnosť na tému: Migrácia, terorizmus alebo Brexit? – o tom, s čím si bude musieť poradiť slovenské predsedníctvo v Rade EÚ, budú diskutovať poslanci Európskeho parlamentu Monika Smolková a Branislav Škripek a Ivan Štrfanec.

Diskusné podujatia "DEBATUJEM S EUROPOSLANCAMI" pripravuje Informačná kancelária Európskeho parlamentu na Slovensku s cieľom priblížiť postoje Európskeho parlamentu a poslancov EP na rôzne aktuálne témy v Európe.
 

Otázky v priebehu podujatia budete môcť klásť aj priamo zo svojich mobilných zariadení, prostredníctvom diskusnej platformy Sli.Do s #EPdebata.

Debata bude vysielaná naživo na www.europskyparlament.sk prostredníctvom Ustream. Počas debaty sa bude podávať aj malé občerstvenie.

Vstup zdarma.

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]