magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 23 .do 29. mája 2016 / Peter Mišík
@ Horoskopy      May 23 2016 - 08:00 GMT


Slnko je v znamení Blížencov a je v konjunkcii s Venušou, ktorá v utorok vstupuje do Blížencov a v opozícii s Marsom, ktorý v piatok vstupuje do Škorpióna a Saturnom v Strelcovi. Merkúr je v Býkovi v trigone s Jupiterom v Panne a Plutom v Kozorožcovi a v sextile s Neptúnom v Rybách. Urán je v Baranovi, Jupiter je v trigone s Plutom a Neptún je v kvadráte so Saturnom. Mesiac je v poslednej štvrti v nedeľu a konštelácia praje láske a financiám.



Pondelok: Mesiac je v Strelcovi a je v konjunkcii so Saturnom a v trigone s Uránom. Hviezdy prajú výletom, cudzine, plánovaniu dovoleniek a cestovaniu. Vzťahy so seniormi sa zlepšujú. V záhrade viac zavlažujeme.



Utorok: Venuša vstupuje o 12.00 do Blížencov a Mesiac je o 7.34 v Kozorožcovi. Vládca Kozorožca je Saturn, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na pracovitosť, chladnokrvnosť, budovanie kariéry a investícií do pozemkov.



Streda: Mesiac je v trigone s Jupiterom a Merkúrom a v konjunkcii s Plutom a v sextile s Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na pokožku, vyhýbame sa soláriám a dávame si pozor na zlomeniny.



Štvrtok: Mesiac je o 16.27 vo Vodnárovi a je v trigone so Slnkom a Venušou, v sextile s Marsom a v kvadráte s Uránom. Vládca Vodnára je Urán, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na búranie starého i na tvorbu nového.



Piatok: Mars vstupuje do Škorpióna o 16.00 a Mesiac je v konjunkcii so Slnkom a Venušou, v kvadráte s Uránom a v sextile so Saturnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na nohy nezaťažujeme ich dlhým státím.



Sobota: Mesiac je v sextile s Uránom a o 23.06 vstupuje do znamenia Rýb. Vládca Rýb je Neptún s Jupiterom a nachádzajú sa vo vodnom živle, čo prináša jemnosť, vnímavosť na duchovné vplyvy a precitlivelosť.



Nedeľa: Mesiac je v konjunkcii s Neptúnom, v kvadráte so Slnkom, Venušou a v opozícii s Jupiterom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na prsty na nohách a lymfatické žľazy. Polievame dôkladne kvety a rastliny v záhrade.



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]