magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 20.do 26.júna 2016 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Jun 20 2016 - 09:51 GMT


Slnko vstupuje do Raka v utorok a je v konjunkcii s Venušou tiež v Rakovi. Slnko a Venuša sú v sextile s Uránom v Baranovi. Merkúr je v Blížencoch a je v opozícii so Saturnom v Strelcovi a v kvadráte s Neptúnom v Rybách. Jupiter v Panne je v opozícii s Neptúnom v kvadráte so Saturnom a v trigone s Plutom v Kozorožcovi. Mars je v Škorpiónovi. Mesiac je v splne v pondelok. Konštelácia narúša harmóniu a nedoporučuje sa začínať niečo nové.



Pondelok: Mesiac je v splne o 13.02 a o 13.55 vstupuje do Kozorožca. Mesiac je v opozícii so Slnkom a v trigone s Uránom. Vládca Kozorožca je Saturn nachádzajúci sa v zemitom živle, vplýva na pracovitosť, chladnokrvnosť a cieľavedomosť.



Utorok: Slnko vstupuje do znamenia Raka o 0.34 hod. Mesiac je v konjunkcii s Plutom a v trigone s Jupiterom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na pokožku, chránime ju pred slnečnými lúčmi a nenatierame ju chemickými produktmi.



Streda: Mesiac je o 22.08 vo Vodnárovi a je v kvadráte s Uránom. Vládca Vodnára je Urán, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na zmeny, revolúcie, širokú verejnosť, výbuchy a náhle neobvyklé rozhodovania.



Štvrtok: Mesiac je v trigone s Merkúrom a v sextile so Saturnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na nohy, a preto odpočívame s nohami položenými vyššie. Vyhýbame sa dlhému státiu na jednom mieste.



Piatok: Mesiac je v trigone so Slnkom, v sextile s Uránom a v kvadráte s Marsom. Konštelácia nepraje namysleností a pýche. Zvýšime opatrnosť pri športovaní. Ovládanie technických prostriedkov je tiež nebezpečné, lebo hrozia nehody.



Sobota: Mesiac je o 4.30 v Rybách a je v konjunkcii s Neptúnom, v opozícii s Jupiterom , v kvadráte so Saturnom a v opozícii so Slnkom a Venušou. Vládca Rýb je Neptún s Jupiterom vo vodnom živle.



Nedeľa: Mesiac je v kvadráte s Merkúrom a v opozícii s Jupiterom. Chránime sa pred alkoholizmom a zveličovaniu nedôležitých drobností. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na prsty na nohách a lymfatické žľazy.





Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]