magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Policajné správy za 20. 07. 2016
@ Aktuálne -> Polícia      Jul 21 2016 - 11:30 GMT

Odmietol „fúkať“, teraz „sedí“ v cele

Poverený príslušník ODI OR PZ v Košiciach okolie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky obvinil 37-ročného Jaroslava z okresu Čadca, ktorý včera (20.7.) vo večerných hodinách viedol vozidlo zn. Pick up po Vodnej ulici v Moldave nad Bodvou v okrese Košice okolie, kde ho zastavila a kontrolovala policajná hliadka OO PZ Moldava nad Bodvou. Počas kontroly sa vodič na výzvu odmietol podrobiť dychovej skúške na prítomnosti alkoholu v dychu a po poučení sa na odber krvi nežiadal. Obvinený muž bol umiestnený do cely policajného zaistenia, za tento skutok mu hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok.

Zamestnankyňa zakričala „zlodej!“ a s páchateľom zápasila

Michalovskí policajti z prečinu krádeže obvinili 20-ročného Jozefa z Trebišova, ktorý včera (20.7.) dopoludnia odcudzil zo zásuvky na recepcii zdravotníckeho centra v Michalovciach finančnú hotovosť 100 eur. Pri tom ho pristihla zdravotná sestra, ktorá zakričala „zlodej“ a snažila sa páchateľovi peniaze z ruky vytrhnúť. Keď spolu zápasili, Jozefovi vypadla z rúk časť peňazí. Potom do zamestnankyne sotil a z miesta ušiel aj s finančnou hotovosťou 20 eur. Duchaprítomnej zamestnankyni neboli spôsobené zranenia, ktoré by si vyžiadali lekárske ošetrenie. V krátkom čase policajti podozrivého muža zadržali a po vykonaní potrebných procesných úkonov ho umiestnili do cely policajného zaistenia. Polícia prípad realizuje v tzv. super rýchlom konaní. V prípade dokázania viny obvinenému mužovi za tento skutok hrozí až dvojročné väzenie.

Z domu „potiahol“ kabelku a mobil, už je v rukách polície

Michalovskí policajti vypátrali a z prečinu porušovania domovej slobody obvinili 33-ročného Mareka z okresu Michalovce, ktorý pred dvoma týždňami krátko po polnoci vnikol na dvor rodinného domu na Slovenskej ulici v Michalovciach. Potom cez neuzamknuté vchodové dvere vnikol do domu, odkiaľ odcudzil kabelku s osobnými dokladmi a mobilný telefón. Poškodeným majiteľovi spôsobil škodu vo výške cca 50 eur. Obvinenému mužovi za tento skutok, v prípade dokázania viny, hrozí až dvojročné väzenie

Polícia pátra po páchateľovi, ktorý vnikol na dvor a psa prehodil cez plot na ulicu

Polícia pátra po páchateľovi, ktorý včera (20.07.) nadránom podľa doterajších informácií preskočil oplotenie pozemku rodinného domu na Ulici SNP v Trebišove, kde chytil a prehodil cez plot psa rasy Labrador. Následne páchateľ preskočil oplotenie späť na ulicu a z miesta odišiel. Majiteľovi bola spôsobená škoda vo výške 1.000 eur. V tejto súvislosti vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície OR PZ v Trebišove začal trestné stíhanie pre trestný čin porušovania domovej slobody a trestný čin krádeže.


 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]