magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 5. do 11. septembra 2016 / Peter Mišík.
@ Horoskopy      Sep 05 2016 - 14:50 GMT


Slnko je v Panne v trigone s Plutom v Kozorožcovi a v opozícii s Neptúnom v Rybách a v kvadráte s Marsom a Satrunom v Strelcovi. Merkúr v Panne je v konjunkcii s Jupiterom, ktorý v piatok vstupuje do Váh. Venuša vo Váhach je v sextile so Saturnom. Urán je v Branovi a Pluto je s Neptúnom v sextile. Mesiac je v piatok v prvej štvrti. Konštelácia prináša dobré podmienky pre obchodovanie a špekulácie.



Pondelok: Mesiac o 14.39 vstupuje do Škorpióna a je v opozícii s Uránom. Vládca Škorpióna je Mars, nachádza sa vo vodnom živle a vplývajúci na žiarlivosť, podozrievavosť, citlivosť, pôžitkárstvo, sebectvo a mstivosť.



Utorok: Mesiac je v sextile so Slnkom a Plutom a v trigoen s Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na pohlavné orgány, močový mechúr, vyhýbame sa možným nákazám vo verejných kúpaliskách a vellnesoch.



Streda: Mesiac je vsextile s Merkúrom, Plutom a Jupiterom. V záhrade a aj pri izbových rastlinách a kvetoch dbáme na dostatok vlahy a polievame najlepšie pred východom slnka. Naša intuícia je na vzostupe.



Štvrtok: Mesiac vstupuje o 3.20 do Strelca a je v konjunkcii so Saturnom, Marsom a v kvadráte s Neptúnom. Vládca Strelca je Jupiter, nachádza sa v ohnivom živle a vplývajúci na túžbu po dobrodružstve a cestovaní.



Piatok: Mesiac je v prvej štvrti o 13.49 a Jupiter vstupuje do Váh o 13.00. Mesiac je v konjunkcii so Saturnom a Marsom a v kvadráte so Slnkom a Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na bedrové kåby a stehná.



Sobota: Mesiac je v Kozorožcovi o 14.55 a je v konjunkcii s Marsom, v trigone s Uránom a v kvadráte s Merkúrom a Jupiterom. Vládca Kozorožca je Saturn, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na vytrvalosť, karierizmus a pracovitosť.



Nedeľa: Mesiac je v konjukcii s Plutom, v trigone so Slnkom a Merkúrom, v kvadráte s Venušou a v sextile s Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na kosti, hrozia zlomeniny a pokožku chránime pred slnečným žiarením.



 



Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309





 



 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]