magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 12. do 18. septembra 2016 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Sep 12 2016 - 09:28 GMT


Slnko je v Panne a je v kvadráte s Marsom v Strelcovi, v konjunkcii s Merkúrom v Panne a Jupiterom vo Váhach a v trigone s Plutom v Kozorožcovi. Pluto je v sextile s Neptúnom v Rybách a v kvadráte s Venušou vo Váhach Venuša je v opozícii s Uránom v Baranovi. Satrun v Strelcovi je v kvadráte s Neptúnom. Mesiac je v splne v piatok. Konštelácia podporuje podnikanie a škodí technike a strojárstvu.



Pondelok: Mesiac je o 23.29 vo Vodnárovi a je v trigone so Slnkom, Merkúrom a Jupiterom a v kvadráte s Uránom. Vládca Vodnára je Urán, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na zmeny i revolúcie.



Utorok: Mesiac je v trigone s Jupiterom a v sextile so Saturnom. Konštelácia prejavuje silný vplyv na verejnosť až skoro celosvetovou pôsobnosťou. Pozor na vzbury, revolúcie, rebelantsvo a nespokojnosť s daným stavom.



Streda: Mesiac je v trigoen s Jupiterom a v sextile s Uránom i s Marsom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na nohy, vyhýbame sa dlhému státiu a chôdzi, odpočívame s nohami položenými vyšie. Financie sa zlepšujú.



Štvrtok: Mesiac je v Rybách o 4.23 hod. a je v konjunkcii s Neptúnom, v kvadráte so Saturnom a v sextile s Plutom. Vládca Rýb je Neptún s Jupiterom a nachádzajú sa vo vodnom živle a prejavujú sa citlivosťou a podvedomým vnímaním.



Piatok: Mesiac dosahuje spln o 21.05 a je v opozícii so Slnkom, Jupiterom a Merkúrom a v kvadráte s Marsom. Silné emócie škodia preto sa držíme striktne zdravého rozumu a uprednostníme logiku. Dávame si pozor na prsty na nohách.



Sobota: Mesiac je v opozícii s Jupiterom a Slnkom a v trigone so Saturnom. Mesiac o 6.22 vstupuje do Barana a tam je vládca Pluto s Marsom, nachádzajú sa v ohnivom živle a vplývajú na všetko nové netradičné a prírodné.



Nedeľa: Mesiac je v opozícii s Venušou a v konjukcii s Uránom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na čelo, čelové dutina žalúdok. V záhrade a v domácnosti dôkladne polievame rastliny a kvety, najlepšie pred východom slnka.



Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]