magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

UPJŠ otvorila dvere záujemcom o štúdium
@ Aktuálne -> Školstvo      Oct 07 2016 - 14:26 GMT

V piatok 7. októbra pripravila Univerzita Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach (UPJŠ v Košiciach) v spolupráci s Odborom školstva Košického samosprávneho kraja Deň otvorených dverí (DOD). DOD sa začal o 8:30 hod. v budove Sokrates v areáli UPJŠ na Moyzesovej 9 oficiálnym otvorením, na ktorom v zastúpení rektora UPJŠ v Košiciach prof. RNDr. Pavla Sováka, CSc. privítal študentov stredných škôl prorektor pre rozvoj vzťahov s verejnosťou prof. PhDr. Ján Gbúr, CSc.

Lekárska, Prírodovedecká, Právnická, Fakulta verejnej správy, Filozofická fakulta UPJŠ v Košiciach a Ústav telesnej výchovy s športu UPJŠ v Košiciach, pripravili pre návštevníkov prezentáciu svojich pracovísk a všetkých akreditovaných študijných programov. V informačných stánkoch získali študenti odpovede na rozličné otázky o štúdiu, ale aj potrebné údaje o prijímacom konaní a termínoch podávania prihlášok.

Súčasťou Dňa otvorených dverí bola aj prezentácia Univerzitnej knižnice, Univerzitného poradenského centra UNIPOC, možností štúdia v zahraničí v rámci programu Erasmus +, Študentského rozhlasu Košice ŠtuRKo, časopisu študentov FF UPJŠ v Košiciach Univerzál, Univerzitnej televízie, časopisu študentov PF UPJŠ v Košciach Prímes, Spolku medikov mesta Košice a Spolku študentov zubného lekárstva. O pitný režim (čapovanú kofolu) sa postarali Študentské domovy a jedálne UPJŠ.  

Mgr. Mária Hrehová, PhD.

Tlačový referent a hovorca UPJŠ v Košiciach

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]