magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 10. do 16. októbra 2016 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Oct 10 2016 - 09:12 GMT


Slnko je vo Váhach a je v kvadráte s Plutom a Marsom, obe planéty sú v konjunkcii v Kozorožcovi. Slnko je v opozícii s Uránom v Baranovi. Vo Váhach je Merkúr a Jupiter. Obe planéty sú v konjunkcii a zároveň v kvadráte s Plutom a Marsom. Venuša je v Škorpiónovi. Saturn v Strelcovi je v kvadráte s Neptúnom v Rybách a Neptún je v sextile s Marsom. Konštelácia vytvára podmienky pre obchádzanie pravdy a podporuje klamstvo a násilie. Mesiac je v splne v nedeľu.



Pondelok: Mesiac je o 8.33 vo Vodnárovi a je v trigone s Merkúrom a Jupiterom. Vládca Vodnára je Urán. nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na revolúcie, podporuje neobvyklé spôsoby riešenia a vplýva na širokú verejnosť.



Utorok: Mesiac je v trigone s Merkúrom, Jupiterom,Slnkom a v sextile so Saturnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na nohy a preto odpočívame s nohami položenými vyššie. Vyhýbame sa státiu na jednom mieste nehybne.



Streda: Mesiac je o 14.43 v Rybách a je v kvadráte s Venušou a v trigone so Slnkom. Vládca Rýb je Neptún s Jupiterom a nachádzajú sa vo vodnom živle. Vplývajú na jemnosť, citlivosť a podvedomie. Pozor na sklon ku alkoholu a drogám.



Štvrtok: Mesiac je v konjunkcii s Neptúnom, v kvadráte so Saturnom a v sextile s Marsom a Plutom. Po zdravotnej stránke sú ohrozené prsty na nohách, priehlavkové kostičky a lymfatické žľazy. Dbáme na pohodlnú obuv.



Piatok: Mesiac je o 17,08 v Baranovi a je v trigone s Venušou. Vládca Barana je Mars s Plutom a nachádzajú sa v ohnivom živle a vplývajú na tvrdohlavosť a neústupčivosť, naturálnosť, lásku ku zvieratám a prírode.



Sobota: Mesiac je v opozícii s Jupiterom, Merkúrom i Slnkom a v kvadráte s Marsom a Plutom. Chránime si obličaj a hlavu. Nepriaznivá konštelácia ohrozuje majetok, zdravie a spoločenské i rodinné kontakty.



Nedeľa: Mesiac je o 17.04 v Býkovi. je v konjunkcii s Uránom a v opozícii so Slnkom. Vládca Býka je Venuša nachádzajúca sa v zemitom živle a vplývajúca na hmotné umenie, Architektúru, poľnohospodárstvo a záhrady.



Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]