magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 24. do 30. októbra 2016 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Oct 24 2016 - 10:03 GMT


Slnko je v Škorpiónovi aj s Merkúrom sú v konjunkcii a sú v opozícii s Uránom v Baranovi. Jupiter vo Váhach je v sextile s Venušou a Saturnom. Obe planéty sú v Strelcovi. Jupiter je v kvadráte s Marsom a Plutom v Kozorožcovi. Neptún v Rybe je v kvadráte s Venušou a Saturnom. Konštelácia podporuje staré osvedčené riešenia. Mesiac je v nove v nedeľu.



Pondelok: Merkúr vstupuje do Škorpióna o 23,00. Mesiac je v Levovi a je v trigone so Saturnom a Venušou. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na srdce, krvný tlak a vyhýbame sa operácii. Primerane cvičíme.



Utorok: Mesiac je o 5,16 v Panne a je v sextile so Slnkom a Merkúrom a v opozícii s Neptúnom. Vládca Panny je Merkúr, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na rozum, vzdelanie, špekulovanie a oblasť služieb.



Streda: Mesiac je v opozícii s Neptúnom, v kvadráte s Venušou a Saturnom a v trigone s Marsom a Plutom. V oblasti zdravia si dávame pozor na podbrušné orgány, pečeň, pankreas, tenké, slepé a hrubé črevo.



Štvrtok: Mesiac je o 15,51 vo Váhach a je v trigone s Marsom. Vládca Váh je Venuša, nachádza so vo vzdušnom živle a vplývajúca na krásu, umenie, kultúru, spev, básne, výrečnosť a iná intelektuálna tvorba.



Piatok: Mesiac je v konjunkcii s Jupiterom, v kvadráte s Plutom a v sextile s Venušou a Saturnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na ľadviny, panvu a driekovú i krížovú časť chrbtice. Nedvíhame ťažké bremená.



Sobota: Mesiac je v opozícii s Uránom a v kvadráte s Marsom. Neharmonická konštelácia môže podporovať hnev, zlosť a konflikty. Pri športe alebo pri práci si dávame zvýšený pozor na úrazy. Chodíme na prechádzky.



Nedeľa: Mesiac v nove o 18,39 a vstupuje do Škorpióna o 3,01. Mesiac je v konjunkcii so Slnkom, Merkúrom a v trigone s Neptúnom. Vládca Škorpióna je Mars, nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na citlivosť a vnímavosť.



Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]