magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 14. do 20. novembra 2016 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Nov 14 2016 - 10:53 GMT


Slnko je v Škorpiónovi. Merkúr je v Strelcovi a je v kvadráte s Neptúnom v Rybách a v sextile s Marsom vo Vodnárovi. Saturn v Strelcovi je v sextile s Jupiterom vo Váhach a v trigone s Uránom v Baranovi. Urán je v opozícii s Jupiterom a Jupiter je v kvadráte s Plutom v Kozorožcovi. Venuša je v Kozorožcovi. Konštelácia vytvára materiálne a finančné problémy. Mesiac je v pondelok v splne.



Pondelok: Mesiac je v splne o 14,52 a v znamení Býka. Mesiac je v opozícii so Slnkom a v trigone s Plutom. Nerobíme žiadne zmeny a držíme sa rozumu nie citov. Ohrozené sú krk, štítna žľaza a nosohltan.



Utorok: Mesiac je o 2,23 v znamení Blížencov a je v opozícii so Slnkom a v trigone s Marsom. Vládca Blížencov je Merkúr, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na rozum, komunikáciu, spojenia a súdržnosť.



Streda: Mesiac je v opozícii so Saturnom, v sextile s Uránom a v trigone s Jupiterom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na nervozitu, vyhýbame sa stresom, pri športe nepreťažujeme ramená a ruky.



Štvrtok: Mesiac o 1,57 vstupuje do Raka a je v opozícii s Venušou a v trigone s Neptúnom. Vládca Raka je Mesiac, nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na citlivosť, jemnosť a rodinnú súdržnosť.



Piatok: Mesiac je v kvadráte s Uránom a Jupiterom, v opozícii s Plutom a v trigone s Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na žalúdok, neprejedáme sa a na metabolizmus. Pomáhajú bylinkové čaje a pohyb.



Sobota: Mesiac je o 4,14 v znamení Leva a je v trigone so Slnkom, Merkúrom a je v opozícii s Marsom. Vládca Leva je Slnko nachádzajúce sa v ohnivom živle a vplýva na nadšenie, radosť zo života a schopnosť vládnuť a organizovať.



Nedeľa: Mesiac je v opozícii s Marsom, v sextile s Jupiterom a v trigone s Merkúrom, Saturnom a Uránom. Pozor na úrazy a nehody. Ohrozené je srdca, krvný tlak a tepny. Vyhýbame sa rizikám a konfliktom.



Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309



 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]