magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 5. do 11. decembra 2016 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Dec 05 2016 - 19:45 GMT


Slnko je v Strelcovi v konjukcii so Saturnom v Strelcovi, v kvadráte s Neptúnom v Rybách, v trigone s Uránom v Baranovi a v sextile s Marsom vo Vodnárovi. Merkúr je v Kozorožcovi a Venuša vo Vodnárovi. Pluto v Kozorožcovi je v kvadráte S Uránom a Jupiterom vo Váhach. Urán je v opozícii s Jupiterom. Jupiter je v trigone s Marsom. Mars je v sextile s Uránom. Konštelácia vytvára nespokojnosť a túžbu po zmene. Mesiac je v prvej štvrti v stredu.



Povndelok: Mesiac je vo Vodnárovi a je v konjunkcii s Marsom, v sextile so Slnkom, Saturnom a Uránom a v trigone s Jupiterom. Dávame si veľký pozor na netrpezlivosť, podráždenosť, konfliktnosť a hádky. Hrozia úrazy a nehody.



Utorok: Mesiac je o 5,31 v znamení Rýb. Mesiac je v konjukcii s Neptúnom a v kvadráte so Slnkom. Vládca Rýb je Neptún a Jupiter nachádzajúci sa vo vodnom živle, čo prináša silný vplyv na podvedomie a precitlivelosť.



Streda: Venuša vstupuje do Vodnára o 16,00 a Mesiac je v prvej štvrti o 10,03 a je v konjunkcii s Neptúnom, v sextile s Merkúrom a Plutom a v kvadráte so Slnkom a Saturnom. Zdraviu prospieva mierny pôst a ovplyvnené sú chodidlá i lymfatický systém.



Štvrtok: Mesiac je o 11,16 v znamení Barana a je v sextile s Venušou. Vládca Barana je Mars s Plutom, ktorý mu dáva nádych geniality. Živel je ohnivý a nadšene vás tlačí do nových aj nevyskúšaných aktivít za pomoci tvrdohlavosti.



Piatok: Mesiac je v konjunkcii s Uránom, v opozícii s Jupiterom, v kvadráte s Plutom a v trigone so Slnkom a Saturnom. Ovplyvnené sú hlava, mozog, obličaj a trávenie. Ráno si omývame tvár a oči studenou vodou.



Sobota: Mesiac o 13,41 vstupuje do Býka. Vládca je Venuša nachádzajúca sa v zemitom živle a podporujúca tvrdohlavosť, vytrvalosť, umelecké vlohy a zmysel pre krásu. Silnie davová psychóza pri športe alebo iných zhromaždeniach.



Nedeľa: Mesiac je v trigone s Merkúrom a Plutom a v sextile s Neptúnom a v kvadráte s Venušou. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na krk, štítnu žľazu, chuť, nosohltan krčnú chrbticu a ramená. Cvičíme jogové polohy.



Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]