magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 12. do 18. decembra 2016 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Dec 13 2016 - 13:48 GMT


Slnko je v Strelcovi a je v konjunkcii so Saturnom tiež v Strelcovi. Slnko a Saturn sú v trigone s Uránom v Baranovi a v sextiel s Jupiterom vo Váhach a Marsom vo Vodnárovi. Merkúr je v Kozorožcovi a je v konjunkcii s Plutom tiež v Kozorožcovi a obe planéty sú v kvadráte s Jupiterom a Uránom. Venuša je vo Vodnárovi a Urán je v opozícii s Jupiterom. Neptún v Rybách je v sextile s Merkúrom. Konštelácia útočí na psychiku objavuje sa beznádej smútok a depresie. Mesiac dosahuje spln v stredu.



Pondelok: Mesiac je v Blížencoch od 13,41 a je v trigone s Venušou a v kvadráte s Marsom. Vládca Blížencov je Merkúr, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na zmeny, komunikáciu, obchodovanie a vzdelanie.



Utorok: Mesiac je v Blížencoch v opozícii so Slnkom, Saturnom a v trigone s Jupiterom a v kvadráte s Neptúnom. Po zdravotnej stránke sú v ohrození ramená, ruky, priedušky, pľúca a dýchanie. Pozor na prechladenie.



Streda: Mesiac je v splne o 1,05 a je v opozícii so Slnkom, Saturnom a v trigone s Jupiterom a Marsom. Mesiac vstupuje o 13,09 do znamenia Raka. Tam je vládca Mesiac, nachádza sa vo vodnom živle a prináša citlivosť, jemnosť a dobré obchodné vlohy.



Štvrtok: Mesiac je v opozícii s Merkúrom a Plutom a v trigone s Neptúnom. Nezačíname nič nové a nevyskúšané. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na trávenie, žalúdok, metabolizmus, dvanástnik a hrudník.



Piatok: Mesiac je o 14,15 v znamení Leva kde je vládca Slnko, ktoré sa nachádza v ohnivom živle a prináša nadšenie, hrdosť až pýchu, smelosť a dobré organizačné nadanie. Lichotením si získame priazeň u Levov.



Sobota: Mesiac je v opozícii s Venušou a v trigone so Slnkom a Saturnom. V láske sa nedarí ale v kariére áno. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na srdce, krvný tlak a krvný obeh. Primerane cvičíme v otvorenom priestore.



Nedeľa: Mesiac o 18,52 vstupuje do znamenia Panny a je v opozícii s Marsom a v trigone so Saturnom, Slnkom a Uránom. Ak prekonáme lenivosť bude sa nám nadpriemerne dariť. Vládca Panny je Merkúr nachádzajúci sa v zemitom živle.



 



Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]