magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 19. do 25. decembra 2016 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Dec 19 2016 - 09:13 GMT


Slnko je v Strelcovi a v stredu vstupuje do Kozorožca. Slnko je v konjunkcii so Saturnom v Strelcovi, v sextile s Jupiterom vo Váhach a s Marsom, ktorý v pondelok vstupuje do Rýb a v trigone s Uránom v Baranovi. Merkúr a Pluto sú v Kozorožcovi v konjunkcii a v kvadráte s Uránom a Jupiterom. Urán je v opozícii s Jupiterom. Venuša je vo Vodnárovi a Neptún v Rybách. Konštelácia vytvára tvrdý karierizmus na úkor iných. Mesiac je v poslednej štvrti v stredu.



Pondelok: Mars vstupuje do Rýb o 10,00 a Mesiac je v Panne v opozícii s Neptúnom a v trigone so Slnkom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na hrubé a tenké črevo, neprejedáme sa a primerane cvičíme.



Utorok: Mesiac je v Panne a je v kvadráte so Saturnom a v trigone s Merkúrom a Plutom. Viac sa venujte seniorom. Výborne sa darí obchodným špekuláciám, podnikaniu s pozemkami a nehnuteľnosťami.



Streda: Slnko vstupuje do znamenia Kozorožca o 11,43 a Mesiac je v poslednej štvrti o 2,56. Mesiac je v kvadráte so Slnkom. Mesiac vstupuje do Váh o 3,40 a tam je vládca Venuša nachádzajúca sa vo vzdušnom živle.



Štvrtok: Mesiac je v kvadráte s Merkúrom, Plutom, v konjunkcii s Jupiterom, v trigone s Venušou a v sextile so Saturnom. Dávame si pozor na dostatočný príjem tekutín a ohrozené sú ľadviny a drieková i krížová časť chrbtice.



Piatok: Mesiac je o 15,32 v znamení Škorpióna a je v konjunkcii s Jupiterom, v opozícii s Uránom, v sextile so Slnkom a v trigone s Marsom a Neptúnom. Vládca Škorpióna je Mars nachádzajúci sa vo vodnom živle.



Sobota: Mesiac je v trigone s Marsom a Neptúnom a v sextile so Slnkom. Je Štedrý deň a Mesiac v Škorpiónovi vám otvára oči, stávate sa citlivejšími a vnímavejšími. Pozor na žiarlivosť a podozrievavosť.



Nedeľa: Mesiac je v Škorpiónovi a je v sextile s Merkúrom a Plutom a v kvadráte s Venušou. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na prechladenie orgánov uložených v panve, močový mechúr a pohlavné ústrojenstvo.



Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]