magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 26. decembra 2016 do 1.januára 2017 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Dec 26 2016 - 15:48 GMT


Slnko je v Kozorožcovi a je v konjunkcii s Merkúrom tiež v Kozorožcovi a v sextile s Marsom a Neptúnom v Rybách. Mars a Neptún sú v konjunkcii. Merkúr je v konjunkcii s Plutom v Kozorožcovi a Pluto je v kvadráte s Jupiterom vo Váhach a Uránom v Baranovi. Venuša vo Vodnárovi je v sextile so Saturnom v Strelcovi a Uránom. Jupiter je v opozícii s Uránom. Konštelácia podporuje bezohľadnosť v dosahovaní cieľov. Mesiac je v nove vo štvrtok.



Pondelok: Mesiac je v Strelcovi o 4,19 a je v kvadráte s Marsom a Neptúnom. Vládca Strelca je Jupiter, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na dobrodružstvo, lásku ku divokej a nikým nedotknutej prírode.



Utorok: Mesiac je v konjunkciii so Saturnom, v trigone s Uránom a v sextile s Venušou. Po zdravotnej stránke sú ohrozené stehná a bedrové kåby. Pravidelne cvičíme, využívame aj netradičné spôsoby pre zlepšenie zdravia.



Streda: Mesiac je o 16,12 v znamení Kozorožca a je v konjunkciii so Saturnom a Slnkom, v sextile s Venušou a v trigone s Uránom. Vládca Kozorožca je Saturn, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na tvrdohlavosť a pracovitosť.



Štvrtok: Mesiac je o 7,53 v nove a je v konjunkcii so Slnkom, Merkúrom a Plutom a v sextile s Marsom a Neptúnom. Konštelácia prináša úspech, a preto si treba dávať pred seba veľké a smelé ciele aj do ďalekej budúcnosti.



Piatok: Mesiac je v konjunkcii s Plutom a v kvadráte s Jupiterom a Uránom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na kosti, kåby a chrbticu. Zvýšime opatrnosť pri lyžovaní a iných športoch hrozia zlomeniny.



Sobota: Mesiac o 2,29 vstupuje do Vodnára a tam je vládca Urán nachádzajúci sa vo vzdušnom živle a vplývajúci na zmeny daného stavu, prináša revolúcie, buričstvo, nespokojnosť a sklon využívať najnovšie výdobytky vedy a techniky.



Nedeľa: Mesiac je v trigone s Jupiterom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na nohy. Tie si chránime odpočívaním v ľahu s vyššie položenými nohami a vyhýbame sa dlhému státiu na jednom mieste bez pohybu.





Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]