magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Policajné správy za 05. 02. 2017
@ Aktuálne -> Polícia      Feb 06 2017 - 08:07 GMT

Požiare vyšetruje polícia

V uplynulú sobotu došlo v Košiciach k dvom požiarom. Pred 10,00 hodinou došlo k požiaru balkóna bytu na Kysuckej ulici. Podľa doterajšieho šetrenia k požiaru došlo z dôvodu nedbalého zaobchádzania s otvoreným ohňom v uzavretom priestore. Následkom požiaru a zadymenia bolo z uvedeného domu evakuovaných 20 obyvateľov. K zraneniu osôb nedošlo. Zhorením balkóna vznikla majiteľovi /69/ škoda vo výške 20.000,-eur. Príslušníci HaZZ museli opäť zasahovať v sobotu krátko pred polnocou. Z doposiaľ nezistených príčin došlo k požiaru v detskej izbe bytu obytného bloku na Ulici Námestie kozmonautov. Majiteľke /40/ bytu vznikla doposiaľ nezistená škoda. V oboch prípadoch poverený príslušník PZ začal trestné stíhanie vo veci prečinu všeobecného ohrozenia. Bližšie okolnosti požiarov vyšetruje polícia.

Policajti objasnili krádež dreva z areálu píly

Policajti vypátrali a zo spáchania prečinu krádeže obvinili 30-ročného Tomáša z Moldavy nad Bodvou. Obvinený sa koncom januára v katastri obce Mokrance (okres Košice-okolie), vlámal do areálu drevárskej píly. Následne z areálu odcudzil štiepané drevo a drevené dosky, čím majiteľovi spôsobil celkovú škodu vo výške 220,- eur. V prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročné väzenie.

Jazdil aj napriek zákazu

Policajti v sobotu (4.2.) popoludní zastavili na ulici Osloboditeľov v Košiciach vodiča vozidla zn. Citroen Xsara. Pri kontrole zistili, že vodič viedol osobné motorové vozidlo aj napriek tomu, že mu bol rozhodnutím dopravného inšpektorátu uložený trest zákaz činnosti viesť všetky druhy motorových vozidiel na dobu 12 mesiacov. Poverený príslušník zo spáchania prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia obvinili 20-ročného Tomáša z okresu Košice-okolie. Obvinenému v prípade dokázania viny hrozí až dvojročné väzenie.

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]