magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 6. do 12. februára 2017 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Feb 06 2017 - 09:31 GMT


Slnko je vo Vodnárovi a je v sextile s Uránom v Baranovi a v trigone s Jupiterom vo Váhach. Merkúr je vo Vodnárovi, Venuša s Marsom sú v konjunkcii v Baranovi, Pluto v Kozorožcovi je v kvadráte s Uránom a Jupiterom, Jupiter je v opozícii s Uránom a v sextile so Saturnom v Strelcovi. Neptún je v Rybách. Konštelácia podporuje charakterné a čestné riešenia. Mesiac je v sobotu v splne.



Pondelok: Mesiac je v Blížencoch a je v sextile s Uránom, v trigone so Slnkom a Jupiterom a v opozícii so Saturnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na ramená pľúca a nervový systém. Blížencom škodí stres a ponáhľanie.



Utorok: Mesiac o 8,03 vstupuje do Raka a Merkúr vstupuje o 11,00 do Vodnára. Mesiac je v kvadráte s Venušou a Marsom, v trigone s Neptúnom a v opozícii so Saturnom. Vládca Raka je Mesiac, nachádza sa vo vodnom živle.



Streda: Mesiac je v trigone s Neptúnom, v opozícii s Plutom a v kvadráte s Uránom a Jupiterom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na žalúdok a metabolizmus. V strese a pri nedostatku času radšej nejeme nič.



Štvrtok: Mesiac je o 10,41 v Levovi a je v trigone s Marsom a Venušou a v opozícii s Merkúrom. Vládca Leva je Slnko, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na nadšenie, hrdosť, pýchu a schopnosť viesť kolektív.



Piatok: Mesiac je v opozícii so Slnkom a v trigone s Marsom, Uránom a Saturnom a v sextile s Jupiterom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na srdce, krvný tlak, nerozčuľujeme sa a dôkladne relaxujeme.



Sobota: Mesiac je o 14,52 v Panne a je v opozícii so Slnkom a v trigone s Uránom a Saturnom. Mesiac je v splne o 1.33. Nezačíname robiť nič nové a nevyskúšané. Vládca Panny je Merkúr, nachádza sa v zemitom živle.



Nedeľa: Mesiac je v opozícii s Neptúnom a v trigone s Plutom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na vyprázdňovanie čriev a všetky orgány uložené pod žalúdkom. Každé sústo dôkladne rozžujeme a až potom prehltneme.



Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309



 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]