magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 13. do 19. februára 2017 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Feb 14 2017 - 11:03 GMT


Slnko je vo Vodnárovi a v sobotu vstupuje do znamenia Rýb. Slnko je v trigone s Jupiterom vo Váhach a v sextile s Uránom v Baranovi a Saturnom v Strelcovi. Merkúr je vo Vodnárovi a je v sextile s Venušou a Marsom v Baranovi. Venuša s Marsom sú v konjunkcii. Neptún je v Rybách. Pluto v Kozorožcovi je v kvadráte s Uránom a Jupiterom. Jupiter je v sextile so Saturnom a v opozícii s Uránom. Konštelácia vplýva medovými motúzmi na širokú verejnosť. Mesiac je v poslednej štvrti v sobotu.



Pondelok: Mesiac je o 21,43 vo Váhach a je v trigone s Plutom a v kvadráte so Saturnom. Vládca Váh je Venuša, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na oblasť nehmotného umenia, krásy, kultúra, herectvo a pod.



Utorok: Mesiac je vo Váhach a je v opozícii s Venušou a Marsom a v trigone s Merkúrom a v sextile so Saturnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na krížovú časť chrbtice, ľadviny a nedvíhame ťažké predmety.



Streda: Mesiac je v konjunkcii s Jupiterom, v kvadráte s Plutom, v opozícii s Uránom a v trigone so Slnkom. Výborná konštelácia pôsobí ako liaheň nových celebrít, hercov a umelcov. Podporuje taktnosť a diplomaciu.



Štvrtok: Mesiac vstupuje do znamenia Škorpióna o 7,41 a je v konjunkcii s Jupiterom, v sextile so Saturnom , v trigone so Slnkom a v opozícii s Uránom. Vládca Škorpióna je Mars nachádza sa vo vodnom živle.



Piatok: Mesiac je v trigone s Neptúnom a v kvadráte s Merkúrom. Zvedavosť sa dostáva na prvé miesto a po zdravotnej stránke si dávame pozor na pohlavné orgány a močový mechúr. Vyhýbame sa bazénom a možnej nákaze.



Sobota: Slnko Vstupuje do znamenia Rýb o 12,31. Mesiac je v poslednej štvrti o 20,33 a vstupuje do znamenia Strelca o 19,52. Mesiac je v kvadráte so Slnkom. Vládca Strelca je Jupiter nachádzajúci sa v ohnivom živle.



Nedeľa: Mesiac je v kvadráte so Slnkom a Neptúnom a v trigone s Venušou. Konštelácia vplýva na učenie, cestovanie, zahraničie a odovzdávanie skúseností. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na bedrové kåby a stehná.



Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309







 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]