magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 27. februára do 5. marca 2017 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Feb 27 2017 - 08:17 GMT


Slnko je v Rybách a je v konjunkcii s Neptúnom a Merkúrom tiež v Rybách. Venuša je v Baranovi, Mars je v konjunkcii s Uránom v Baranovi a s nimi je v trigone Saturn v Strelcovi a v opozícii s Jupiterom vo Váhach. Jupiter je v kvadráte s Plutom v Kozorožcovi. Konštelácia praje militantným aktivitám. Mesiac je v nedeľu v prvej štvrti.



Pondelok: Mesiac je v Rybách a je v konjunkcii s Neptúnom a Slnkom. Doprajeme si čas na meditáciu, rozjímanie, cvičenie jogy, prechádzky v prírode a dbáme o psychohygienu. Pozor na adrenalínové športy vo vode.



Utorok: Mesiac o 5,52 vstupuje do Barana a je v kvadráte so Saturnom. Vládca Barana je Mars a Pluto, nachádzajú sa v ohnivom živle a prepožičiavajú nádych geniality. Vplývajú na nadšenie pre všetko prírodné a začínanie niečoho nového.



Streda: Mesiac je v Baranovi a je v konjunkcii s Venušou, Marsom, Uránom, v kvadráte s Plutom a v opozícii s Jupiterom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na hlavu, čelo, obličaj a tiež na trávenie a tvrdohlavosť.



Štvrtok: Mesiac je o 8,43 v znamení Býka a je v konjunkcii s Uránom a Marsom, v trigone so Saturnom, v opozícii s Jupiterom a v kvadráte s Plutom. Vládca Býka je Venuša, nachádza sa v zemitom znamení a vplýva na hmatateľné umenie a krásu.



Piatok: Mesiac je v sextile so Slnkom, Merkúrom a Neptúnom a v trigone s Plutom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na krk, štítnu žľazu, nosohltan a najviac dbáme na nezveličovanie boľačiek a problémov.



Sobota: Mesiac je o 11,05 v Blížencoch a tam je vládca Merkúr, nachádzai sa vo vzdušnom živle a vplýva na komunikáciu, cestovanie, zmeny v živote, prácu s peniazmi, obchodovanie a špekulovanie.



Nedeľa: Mesiac je v prvej štvrti o 12,32 a je v sextile s Venušou, v kvadráte so Slnkom, Merkúrom a Neptúnom a v trigone s Jupiterom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na nervový systém, ramená a pľúca.



Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]