magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 6. do 12. marca 2017 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Mar 06 2017 - 09:07 GMT


Slnko je v Rybách a je v konjunkcii s Merkúrom tiež v Rybách a Neptúnom tiež v Rybách. Slnko je v sextile s Plutom v Kozorožcovi. Venuša je v Baranovi. Mars vstupuje do Býka v piatok a je v konjunkcii s Uránom v Baranovi a v kvadráte s Plutom. Mars je v trigone so Saturnom v Strelcovi a v opozícii s Jupiterom vo Váhach. Konštelácia vytvára napätie v spoločnosti. Mesiac je v nedeľu v splne.



Pondelok: Mesiac je o 13,54 v znamení Raka a je v opozícii so Saturnom, v trigone s Jupiterom a v sextile s Marsom. Vládca Raka je Mesiac, nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na precitlivelosť a rodinnú súdržnosť.



Utorok: Mesiac je v Rakovi a je v trigone so Slnkom, Neptúnom a Merkúrom a v kvadráte s Venušou. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na žalúdok a metabolizmus. Neprejedáme sa, a dôkladne rozžujeme každé aj tekuté sústo.



Streda: Mesiac je o 17,46 v znamení Leva a je v trigone so Slnkom a Merkúrom, v kvadráte s Uránom, Marsom a Jupiterom a v opozícii s Plutom. Vládca Leva je Slnko, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na hrdosť a schopnosť vládnuť.



Štvrtok: Mesiac je v trigone s Venušou. Zdraviu pomáha láska, pohodlie , lesk a sláva. Zdraviu škodí operácia srdca, aj nadmerná fyzická námaha a dbáme na správny krvný tlak. Vyhýbame sa stresu a rozčuľovaniu sa.



Piatok: Mars vstupuje do Býka o 2,00 a Mesiac je v trigone s Uránom, Marsom a Saturnom. Mesiac vstupuje do Panny o 23,07 a tam je vládca Merkúr nachádzajúci sa v zemitom živle a vplýva na vzdelanie a pomoc v službách.



Sobota: Mesiac je v trigone so Saturnom a Marsom a v opozícii s Neptúnom a Slnkom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na podžalúdkové orgány, hrubé, tenké a slepé črevo a dbáme na dôkladné vyprázdňovanie.



Nedeľa: Mesiac je v splne o 15,54. Mesiac je v trigone s Plutom, v opozícii so Slnkom, Merkúrom a Neptúnom. Nezačíname robiť nič nové a nevyskúšané. City držíme pod kontrolou a riadime sa výlučne rozumom.



 



Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309



 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]