magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 20. do 26. marca 2017 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Mar 20 2017 - 08:17 GMT


Slnko vstupuje do Barana o 11,29 a je v konjunkcii s Venušou tiež v Baranovi a v kvadráte so Saturnom v Strelcovi. Venuša je v konjunkcii s Merkúrom v Baranovi. Pluto v Kozorožcovi je v kvadráte s Uránom v Baranovi a Jupiterom vo Váhach. Urán je v opozícii s Jupiterom. Saturn je v trigone s Uránom. Mars je v Býkovi a Neptún v Rybách. Konštelácia praje zábave. Mesiac je v poslednej štvrti v pondelok.



Pondelok: Slnko vstupuje do znamenia Barana o 11,29. Mesiac je o 16,31 v Kozorožcovi a je v poslednej štvrti o 16,58 v konjunkcii so Saturnom, v trigone s Uránom a v kvadráte so Slnkom. Vládca Kozorožca je Saturn a nachádza sa v zemitom živle.



Utorok: Mesiac je v trigone s Merkúrom a v kvadráte so Slnkom, Venušou a Merkúrom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na pokožku pred spálením v soláriách i na horách. Oslabené sú aj kosti a celá kostra.



Streda: Mesiac je o 3,28 v znamení a Vodnára a je v kvadráte s Merkúrom, Uránom a Jupiterom. A v konjunkcii s Plutom. Vládca Vodnára je Urán, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na širokú verejnosť



Štvrtok: Mesiac je v sextile so Slnkom a Venušou. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na dlhé státie, oslabené sú nohy. Odpočívame s nohami položenými vyššie. Ak musíme stáť ťažisko presúvame z nohy na nohu.



Piatok: Mesiac je v sextile s Merkúrom a v trigone s Jupiterom. Harmonická konštelácia praje cestovaniu, internetu, zmenám a obchodovaniu, práci s reklamami a podporuje vplyv na široké spoločenstvo ľudí.



Sobota: Mesiac je o 1,24 v znamení Rýb a je v trigone s Jupiterom, v sextile s Marsom a Uránom a v konjunkcii s Merkúrom. Vládca Rýb je Neptún s Jupiterom a nachádzajú sa vo vodnom živle kde vplývajú na citlivosť a podvedomie.



Nedeľa: Mesiac o 11,06 vstupuje do Rýb a je v sextile so Saturnom a v trigone s Jupiterom. Vládca Rýb je Neptún s Jupiterom a nachádza sa vo vodnom živle čo vplýva na mimoriadnu citlivosť, vnímavosť a oblasť sebaobetovania.





Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]