magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Policajné správy za 27.03. 2017
@ Aktuálne -> Polícia      Mar 29 2017 - 08:52 GMT

Polícia vypátrala väzňa, ktorý ušiel z výkonu práce

Včera  (28.3.) od 12,30 h všetky zložky Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach, ktoré boli požiadané zložkami ZVJS o súčinnosť, vykonávali opatrenia smerujúce k vypátraniu väzňa, ktorý ušiel z výkonu práce v obci Perín Chym (Rybníky) okrese Košice okolie. Na základe oznámenia boli operačným strediskom ihneď vyrozumené všetky policajné hliadky v priamom výkone služby, do pátrania bol zapojený aj vrtuľník MV SR. Opatrenia polície boli zamerané na oblasť v okolí miesta úteku väzňa, jeho širšieho okolia, ako aj príjazdových ciest. Vykonaným opatreniami sa polícii  v krátkom čase podarilo väzňa na úteku vypátrať pri bývalom poľnohospodárskom družstve v uvedenej obci časť Chym, a to aj vďaka občanom priľahlých obcí, resp. starostom, ktorí poskytli informácie a pomohli pri pátraní. Touto cestou ďakujeme občanom za spoluprácu.

Košičan čelí obvineniu z vlámania sa do dodávky

Košickí kriminalisti vypátrali a vyšetrovateľ PZ zo spáchania zločinu krádeže obvinil dvadsaťštyriročného Tomáša z Košíc. Podľa vyšetrovateľa sa obvinený v nočných hodinách začiatkom decembra uplynulého roka na Ždiarskej ulici v Košiciach, vlámal do motorového vozidla zn. Fiat Ducato Maxi. Následne z vozidla odcudzil notebook, iPad, menič napätia, slúchadlá, navigáciu, nabíjačky na mobilný telefón, držiak na telefón, televíznu anténu, cigarety a ďalšie veci. Krádežou a poškodením vozidla spôsobil celkovú škodu vo výške 1.250,- eur. Obvineného vyšetrovateľ zadržal a spracoval návrh na vzatie do väzby. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov.

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]