magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 3. do 9. apríla 2017 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Apr 03 2017 - 08:23 GMT


Slnko je v Baranovi a je v opozícii s Jupiterom vo Váhach, v konjunkcii s Uránom Baranovi a v kvadráte s Plutom v Kozorožcovi. Venuša v pondelok vstupuje do Rýb a je v kvadráte so Saturnom v Strelcovi. Pluto je v kvadráte s Jupiterom a Uránom. Merkúr v Býkovi je v trigone so Saturnom a Neptún je v Rybách. Konštelácia vytvára výbušnú atmosféru v spoločnosti. Mesiac je v pondelok v prvej štvrti.



Pondelok: Venuša vstupuje do Rýb o 2,00. Mesiac je v prvej štvrti o 20,39 a je v trigone s Neptúnom a v kvadráte so Slnkom v znamení Raka. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na žalúdok, vredy a metabolizmus.



Utorok: Mesiac je o 0,13 v znamení Leva a je v opozícii s Plutom, v kvadráte so Slnkom, Uránom a Jupiterom a v trigone s Venušou. Vládca Leva je Slnko, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na hrdosť a pýchu.



Streda: Mesiac je v kvadráte s Merkúrom a v trigone so Slnkom a Venušou. V zdravotnej oblasti sú ovplyvnené krvné tepny, krvný tlak, srdce a cievy. Konštelácia je priaznivá aj pre lásku a kultúrne podujatia.



Štvrtok: Mesiac je v trigone s Uránom, Slnkom a Saturnom a v kvadráte s Marsom. Výborná konštelácia je ohrozená len netrpezlivosťou. Ak ju ovládneme zažijeme harmonický a úspešný celý deň.



Piatok: Mesiac o 6,20 je v Panne a je v trigone s Merkúrom a Saturnom. Vládca Panny je Merkúr, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na budovy, stavby a tiež na oblasť hmotnej pomoci iným osobám.



Sobota: Mesiac je v trigone s Plutom a Marsom a v opozícii s Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na pankreas, slinivku brušnú tenké a hrubé črevo. Jeme malé dávky potravy a pomaly prehåtame po dôkladnom rozžuvať.



Nedeľa: Mesiac je o 14,34 v znamení Váh a je v trigone s Marsom a Plutom, v kvadráte so Saturnom a v opozícii s Venušou. Vládca Váh je Venuša, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na nehmotnú krásu a umenie.



Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309


 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]