magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 17. do 23. apríla 2017 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Apr 18 2017 - 06:56 GMT


Slnko vstupuje do Býka v stredu a je v konjunkcii s Merkúrom, ktorý je v opozícii s Jupiterom vo Váhach a v trigone so Saturnom v Strelcovi. Mars vstupuje do Blížencov v piatok a je v sextile s Venušou v Rybách. Venuša je v kvadráte so Saturnom a Pluto je v kvadráte s Jupiterom. Neptún je v Rybách. Konštelácia vytvára výbušné prostredie. Mesiac je v poslednej štvrti v stredu.



Pondelok: Mesiac vstupuje do znamenia Kozorožca o 1,05 a je v konjunkcii so Saturnom, v trigone so Slnkom, Merkúrom a Uránom. Vládca Kozorožca je Saturn a nachádza sa v zemitom živle a vplýva na pracovitosť a chladnokrvnosť .



Utorok: Mesiac je v konjunkcii s Plutom, v kvadráte s Jupiterom a v sextile s Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na pokožku pred spálením v soláriách a na horách. Oslabené sú aj kosti a celá chrbtica.



Streda: Mesiac je o 11,57 v poslednej štvrti a Slnko vstupuje do znamenia Býka o 23,27 a Mesiac vstupuje do Vodnára o 12,52. Mesiac je v kvadráte so Slnkom, Merkúrom, Uránom , v trigone s Marsom a v sextile s Venušou. Vládca Vodnára je Urán, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na širokú verejnosť.



Štvrtok: Mesiac je v trigone s Jupiterom. Vládca Vodnára je Urán, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na spoločenstvo ľudí. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na dlhé státie, oslabené sú nohy. Odpočívame s nohami položenými vyššie.



Piatok: Mars vstupuje do znamenia Blížencov o 13,00. Mesiac je v znamení Rýb o 21,43 a je v sextile s Merkúrom, Slnkom, Uránom a Saturnom a v trigone s Jupiterom a v kvadráte s Marsom. Vládca Rýb je Neptún s Jupiterom a vplýva na citlivosť.



Sobota: Mesiac je v kvadráte s Marsom a v konjunkcii s Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na psychiku, nezveličujeme problémy. Oslabené sú chodidlá, prsty na nohách, priehlavkové kostičky a lymfatické žľazy.



Nedeľa: Mesiac je v Rybách a je v konjunkcii s Neptúnom a Venušou. Je výborná konštelácia pre spojenie lásky s duševným vytržením. Môžu sa narodiť budúci spasitelia ľudstva a vyspelé duchovné bytosti. Obetovanie sa pre druhých je na prvom mieste.



Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]