magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 19. do 25. júna 2017 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Jun 19 2017 - 08:48 GMT


Slnko vstupuje v stredu do znamenia Raka a je v konjunkcii s Merkúrom, ktorý tiež v stredu vstupuje do Raka. Slnko s Merkrúrom je v opozícii so Saturnom v Strelcovi, v sextile s Uránom v Baranovi. Mars v Rakovi je v trigone s Neptúnom v Rybách a v kvadráte s Jupiterom vo Váhach. Venuša v Býkovi je v sextile s Neptúnom a Urán je v trigone so Saturnom a Pluto je v Kozorožcovi. Konštelácia pomáha obchodným špekuláciám. Mesiac je v sobotu v nove.



Pondelok: Mesiac je o 23.52 hod. v Býkovi a je v konjunkcii s Uránom, v kvadráte s Plutom a v trigone so Saturnom a v sextile s Merkúrom. Vládca Býka je Venuša. nachádza sa v zemitom živle a vplýva na hmotnú krásu.



Utorok: Mesiac je v konjunkcii s Venušou a v sextile s Marsom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na krk, hrdlo krčnú chrbticu, štítnu žľazu a nosohltan. Chránime si hrdlo pred chladom a prievanom. Škodí klimatizácia.



Streda: Slnko vstupuje do znamenia Raka o 6.24 hod. a Merkúr vstupuje tiež do Raka o 12.00 hod. Mesiac je v konjunkcii s Venušou a v trigone s Plutom. Je veľmi priaznivá konštelácia pre lásku, nákupy ozdobných predmetov a kultúrnu sféru.



Štvrtok: Mesiac je v Blížencoch o 0.44 hod. a je v trigone s Jupiterom. Vládca Blížencov je Merkúr, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na rozum, vzdelanie komunikáciu a obchodovanie i finančníctvo.



Piatok: Mesiac je v konjunkcii so Slnkom, v trigone s Jupiterom a v opozícii so Saturnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na pľúca, ramená a ruky. Konštelácia podporuje mozgovú oblasť, a preto sa venujme vzdelávaniu.



Sobota: Mesiac je o 4.31 hod. v nove a o 0.07 hod. vstupuje do Raka. Mesiac je v konjunkcii so Slnkom, Merkúrom a Marsom, v trigone s Neptúnom a v opozícii so Saturnom. Vládca Raka je Mesiac, nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na rodinnú oblasť.



Nedeľa: Mesiac je v opozícii s Plutom, v sextile s Venušou a v konjunkcii s Marsom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na rýchle hltavé jedenie, a preto aj celú minútu dôkladne žujeme každé aj tekuté sústo.



 



Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309



 



 



 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]