magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 26. júna do 3. júla 2017 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Jun 26 2017 - 08:10 GMT


Slnko je v Rakovi a je v konjunkcii s Merkúrom a Marsom tiež v Rakovi. Slnko je v trigone s Neptúnom v Rybách, v kvadráte s Jupiterom vo Váhach a v opozícii so Saturnom v Strelcovi. Venuša v Býkovi je v trigone s Plutom a Jupiter je v kvadráte s Plutom v Kozorožcovi. Konštelácia ohrozuje netrpezlivosťou a splašenosťou. Mesiac je v sobotu v prvej štvrti.



Pondelok: Mesiac je v Levovi o 0.07 hod. Vládca Leva je Slnko, ktoré sa nachádza v ohnivom živle a prináša radosť zo života, hrdosť a schopnosť organizovať a prikazovať. Prejavuje sa netrpezlivosť, hrdosť. pýcha a rozkazovačnosť.



Utorok: Mesiac je v kvadráte s Venušou a v trigone s Uránom a Saturnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na srdce, krvný tlak a tepny. Nižší krvný tlak docielite relaxáciou cvičením jogy a odstránením stresu.



Streda: Mesiac je o 2.41 hod. v znamení Panny a je v sextiel so Slnkom a v trigone s Uránom. V Panne je vládca Merkúr. nachádza sa v zemitom živle a vplýva na oblasť služieb, starostlivosti o druhých a prejavuje sa materialisticky.



Štvrtok Mesiac je v sextile s Merkúrom a Marsom , v trigone s Venušou a Plutom a v opozícii s Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na pankreas, hrubé tenké a slepé črevo a trávenie.



Piatok: Mesiac je v trigone s Venušou a o 9,02 hod. vstupuje do znamenia Váh. Tam je vládca Venuša, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na nehmotné umenie a krásu, kultúrnu sféru, rôzne médiá televíziu, internet apod.



Sobota: Mesiac je o 2,51 hod. v prvej štvrti a je v konjunkcii s Jupiterom a v kvadráte s Marsom, Merkúrom, Slnkom a Plutom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na ľadviny a driekovú časť chrbtice. Pijeme dostatok tekutín.



Nedeľa Mesiac je v opozícii s Uránom a v kvadráte s Plutom i Merkúrom. Mesiac o 18,59 hod. vstupuje do Škorpióna a nachádza sa vo vodnom živle, kde vplýva na citlivosť, vnímavosť, žiarlivosť, podozrievavosť a pomstychtivosť.





 



Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]