magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 10. do 16. júla 2017 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Jul 10 2017 - 09:45 GMT


Slnko je v Rakovi a je v konjunkcii s Marsom tiež v Rakovi. Slnko je v trigone s Neptúnom v Rybách, v opozícii s Plutom v Kozorožcovi a v kvadráte s Jupiterom vo Váhach. Merkúr v Levovi je v sextile s Venušou v Blížencoch, Mars v Rakovi je v kvadráte s Uránom v Baranovi, Saturn v Strelcovi je v trigone s Uránom a Jupiter je v kvadráte s Plutom. Konštelácia podporuje prehnanú aktivitu až hraničiacu s konfliktami. Mesiac je v poslednej štvrti v nedeľu.



Pondelok: Mesiac je vo Vodnárovi o 7.35 hod. a je v opozícii so slnkom, Marsom a Merkúrom, v kvadráte s Uránom a v trigone s Venušou. Vládca Vodnára je Urán, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na revolúcie a zmeny.



Utorok: Mesiac je v opozícii s Merkúrom a v trigone s Venušou a Jupiterom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na nohy, a preto nestojíme dlho na jednom mieste. Odpočívame s nohami položenými na vyvýšenom mieste.



Streda: Mesiac je o 17.51 hod. v znamení Rýb a je v sextile s Uránom a Saturnom. Vládca Rýb je Neptún s Jupiterom a vplýva na jemnosť duchovnosť ale aj podliehaniu drogám a alkoholu.



Štvrtok: Mesiac je v trigone so Slnkom a v konjunkcii s Neptúnom a v kvadráte s Venušou. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na prsty na nohách a lymfatické žľazy. Dbáme na pohodlnú obuv a viac chodíme bosí.



Piatok: Mesiac je o 1.52 hod. v znamení Barana, je v trigone so Slnkom a Marsom a v konjunkcii s Neptúnom i v kvadráte so Saturnom. Vládca Barana je Mars s Plutom a nachádzajú sa v ohnivom živle. Vplývajú na tvrdohlavosť.



Sobota: Mesiac je v trigone s Marsom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na hlavu, čelo a obličaj. Konštelácia praje športovaniu a využívaniu technických výdobytkov civilizácie. Praje kúpe auta, motocykla apod.



Nedeľa: Mesiac je v poslednej štvrti o 21.26 hod. a je v trigone s Merkúrom a v kvadráte so Saturnom. Vyplatí sa obchodovať, špekulovať a plánovať aj do dlhšej budúcnosti. Problémy so seniormi riešte radšej neskôr.





Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]