magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Policajné správy za 20. 07. 2017
@ Aktuálne -> Polícia      Jul 21 2017 - 15:32 GMT

Pri Košiciach došlo k zrážke dvoch vozidiel

Včera dopoludnia došlo v okrese Košice-okolie k vážnej dopravnej nehode. 34-ročný Košičan viedol od obce Zdoba v smere na Košice osobné motorové vozidlo zn. Škoda Octavia. Doposiaľ z nezistených príčin prešiel v mierne pravotočivej zákrute do protismeru, kde sa čelne zrazil s protiidúcim osobným motorovým vozidlom zn. Škoda Felícia, ktoré viedol 56-ročný vodič z Košíc. Pri dopravnej nehode vodič Felície utrpel ťažké zranenia ktorým následne po prevoze do nemocnice podľahol. ažké zranenia utrpela aj jeho spolujazdkyňa /53/ s dobou liečenia viac ako 42 dní. Vodič Octávie sa zranil ľahko s dobou liečenia do 7 dní. Alkohol u vodiča Octávie zistený nebol a u vodiča Felície bola odobratá krv. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície vodiča Octávie Michala S. obvinil zo spáchania prečinov usmrtenia a ublíženia na zdraví. Miera zavinenia ako aj bližšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania aj za účasti súdneho znalca z odboru dopravy. Celková materiálna škoda bola odhadnutá na sumu 6.400,- eur.

Vodič zrazil chlapca, dievčaťu prešlo auto po nohe

Včera došlo v okrese Trebišov k zrazeniu chodca a v okrese Gelnica prešlo auto po nohe chodkyni. Krátko pred 08.00 hodinou 40-ročný Trebišovčan s motorovým vozidlom zn. Seat Alhambra zrazil maloletého /4/ chlapca, ktorý mu na križovatke ulíc Švermova a Ivana Krasku, vbehol do jazdnej dráhy. Vodič zrazeného chlapca spolu aj s jeho matkou ihneď previezol na ošetrenie do nemocnice. Zranenie našťastie nebolo vážne, doba liečenia by nemala presiahnuť 7 dní. Alkohol u vodiča nebol zistený.

Včera večer okolo 20.30 hodiny chcela 9-ročná maloletá chodkyňa prejsť na cez vozovku mimo priechodu pre chodcov pri obci Závadka. Nepresvedčila sa či neprichádza vozidlo a vstúpila na vozovku, kde jej doposiaľ neznámy vodič prešiel po nohe. Chodkyňa bola na mieste jednorazovo ošetrená. Po vodičovi vozidla polícia pátra.

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]