magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 4. do 10. septembra 2017 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Aug 31 2017 - 20:42 GMT


Slnko je v Panne a je v trigone s Plutom v Kozorožcovi a v opozícii s Neptúnom v Rybách. Merkúr v Levovi je v konjunkcii s Marsom ktorý je od utorka tiež v Levovi a obe planéty sú v trigone s Uránom v Baranovi. Venuša je v Levovi, Jupiter vo Váhach je v opozícii s Uránom v Baranovi a v sextile so Saturnom v Strelcovi. Konštelácia podporuje militantné myslenie. Mesiac je v stredu v splne.



Pondelok: Mesiac je vo Vodnárovi a je v opozícii s Venušou, v sextile so Saturnom a v trigone s Jupiterom. Je vhodná doba pre vytvorenie reklamy a to preto lebo sa ovplyvňujú masy ľudí. Vplyv bude dlhodobejší.



Utorok: Mars vstupuje do Panny o 12.00 hod. a Mesiac je v Rybách o 7.28 hod. a je v opozícii s Merkúrom a Marsom aj so Slnkom, v sextile s Uránom a v trigone s Jupiterom. Vládca Rýb je Neptún s Jupiterom a nachádzajú sa vo vodnom, citlivom živle.



Streda: Mesiac je v splne o 9.03 hod. a je v konjunkcii s Neptúnom, v opozícii so Slnkom a v sextile s Plutom. Nezačíname robiť nič nové a vyhýbame sa fanatickým aktivitám. Úspech je len za pomoci sedliackeho rozumu a nie citov.



Štvrtok:Mesiac o 14.01 hod. vstupuje do Barana a je v opozícii so Slnkom a v kvadráte so Saturnom. Vládca Barana je Mars s Plutom a nachádzajú sa v ohnivom žive. Vládne nadšenie pre všetko nové, netradičné, prírodné a môže byť aj nevyskúšané.



Piatok: Mesiac je v trigone s Venušou a v kvadráte s Plutom. Konštelácia praje láske, zvieratám, športovaniu pod nebeskou oblohou a prírode. Dávame si pozor na hlavu, čelo, žalúdok a zmierňujeme tvrdohlavosť.



Sobota: Mesiac je o 18.22 hod. v Býkovi a je v kvadráte s Plutom v konjunkcii s Uránom, v trigone s Merkúrom a Marsom a v opozícii s Jupiterom. Vládca Býka je Venuša, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na hmotné umenie.



Nedeľa: Mesiac je v trigone so Slnkom, Marsom, Merkúrom a Plutom. Harmonická konštelácia je výborná pre všetko. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na prechladenie nosohltanu a hrdla. Neoperujem štítnu žľazu a krčnú chrbticu.



Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]