magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Policajné správy za 05.09. 2017
@ Aktuálne -> Polícia      Sep 08 2017 - 11:34 GMT

Ïalšia smrť na cestách Košického kraja

Aj napriek neustálym upozorneniam zo strany polície, aby sa účastníci cestnej premávky správali na cestách zodpovedne, neohrozovali seba i ostatných účastníkov cestnej premávky a dodržiavali dopravné predpisy, dnes ráno na cestách Košického kraja prišiel o život mladý 19-ročný vodič. K tragickej dopravnej nehode došlo dnes (6.9.) o 05.00 hod v okrese Košice okolie. Podľa doterajších zistení mladý 19-ročný vodič viedol vozidlo zn. Seat Leon v smere od obce Bohdanovce na Košice, kde predchádzal v protismernom pruhu kolónu pred sebou idúcich vozidiel, a to na mieste kde je to zakázané dopravným značením. Následne sa v neprehľadnej zákrute zrazil s oproti idúcim vozidlom zn. Škoda Octavia, ktoré viedol 45-ročný vodič. Mladý 19-ročný vodič zraneniam na mieste dopravnej nehody podľahol, starší z vodičov bol so zraneniami prevezený do nemocnice. Na mieste dopravnej nehody je prítomný aj znalec z odboru cestnej dopravy. Presná príčina vzniku dopravnej nehody je predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Polícia vyšetruje násilnú smrť ženy v Rožňavskom okrese

V ranných hodinách(5.9.) bolo nájdené telo 56-ročnej ženy bez známok života v rodinnom dome v obci Betliar v Rožňavskom okrese. Polícia včera vykonávala na mieste činu prvotné vyšetrovacie úkony, obhliadku miesta činu a zaisťovala kriminalistické stopy, ktoré budú skúmať experti. Podľa predbežného vyjadrenia súdneho znalca ide o násilnú smrť zapríčinenú cudzou osobou. V tejto súvislosti krajský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy a ešte včera bola zadržaná podozrivá osoba, syn nebohej ženy. Presnú príčinu smrti ženy určí nariadená pitva. Vzhľadom na to, že v súčasnosti prebiehajú potrebné procesné úkony, bližšie informácie nateraz nie je možné poskytnúť.

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]