magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 18. do 24. septembra 2017 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Sep 18 2017 - 13:43 GMT


Slnko vstupuje do Váh v piatok a je v trigone s Plutom v Kozorožcovi a v kvadráte so Saturnom. Merkúr v Panne je v konjunkcii s Marsom tiež v Panne a s nimi je v opozícii s Neptún v Rybách. Venuša vstupuje do Panny v stredu a je v trigone s Uránom v Baranovi, a so Saturnom v Strelcovi. Jupiter vo Váhach je v opozícii s Uránom a v sextile so Saturnom. Konštelácia narúša finančnú stabilitu.



Pondelok: Mesiac je o 6.52 hod. v Panne a je v konjunkcii s Venušou a v trigone s Uránom a Saturnom. Vládca Panny je Merkúr, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na všetko čo chceme držať pevne v ruke, domy, pozemky apod.



Utorok: Mesiac je v konjunkcii s Merkúrom a Marsom a v trigone s Plutom, v konjunkcii so Slnkom a v opozícii s Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na trávenie, vyprázdňovanie a hrubé i tenké črevo.



Streda: Mesiac o 7.30 hod. dosahuje nov a o 12.06 hod. vstupuje do Váh a je v konjunkcii so Slnkom a v kvadráte so Saturnom. Vládca Váh je Venuša, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na nehmotné umenie, poézia výrečnosť, spev a pod.



Štvrtok: Mesiac je v kvadráte s Plutom a po zdravotnej stránke si dávame pozor na driekovú a pánvovú oblasť, obličky. Pre udržanie zdravej rovnováhy sa zameriame na dostatočný a pravidelný príjem tekutín.



Piatok: Slnko vstupuje do Váh o 22.02 hod. Mesiac o 19.40 hod. vstupuje do znamenia Škorpióna a je v konjunkcii s Jupiterom, v sextil so Saturnom a v opozícii s Uránom. Vládca Škorpióna je Mars, nachádza sa vo vodnom živle.



Sobota: Mesiac je v trigone s Neptúnom a v sextil s Venušou a Marsom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na močový mechúr a pohlavné orgány. Pozor aj na žiarlivosť a pomstychtivosť. Dostatočne polievame rastliny a kvety.



Nedeľa: Mesiac je v sextil s Merkúrom a Plutom a v trigone s Neptúnom. Je veľmi harmonická konštelácia pre meditáciu, rozvoj osobnosti, spoznávanie seba samého, meditácie, cvičenie jogy a iných techník spojených s rastom osobnosti.



Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]