magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 30. októbra do 5. novembra 2017 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Oct 30 2017 - 14:50 GMT


Slnko je v Škorpiónovi a je v konjukcii s Jupiterom v Škorpiónovi a s nimi je v trigone Neptún v Rybách. Merkúr je v Škorpiónovi a až v nedeľu vstupuje do Strelca, Venuša vo Váhach je v opozícii s Uránom v Baranovi a je v kvadráte s Plutom v Kozorožcovi. Mars je vo Váhach a Saturn v Strelcovi je v trigone s Uránom. Konštelácia podporuje netradičné formy podnikania. Mesiac je v sobotu v splne.



Pondelok: Mesiac je v Rybách a je v konjukcii s Neptúnom a v trigone so Slnkom a Jupiterom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na spodnú časť nôh, chodidlá, prsty na nohách, chôdzu a lymfatický systém.



Utorok: Mesiac je v Rybách a je v sextile s Plutom, v kvadráte so Saturnom, v trigone s Merkúrom a v konjukcii s Neptúnom. Izbové a skleníkové kvety alebo rastliny výdatne zalievame najlepšie pri východe slnka.



Streda: Mesiac je o 7.43 hod. v znamení Barana a je v opozícii s Marsom. Vládca Barana je Mars s Plutom a nachádzajú sa v ohnivom živle a vplývajú na genialitu. V súčasnosti je aktivita oslabená preto neradím riskovať.



Štvrtok Mesiac je v opozícii s Venušou, v konjukcii s Uránom a v trigone so Saturnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na hlavu, obličaj, mozog, a energiu. Vyhýbame sa stresu a smútku aby sme mali dostatok chuti do života.



Piatok: Mesiac je o 10.46 hod. v znamení Býka a je v konjukcii s Uránom, v opozícii so Slnkom, Jupiterom a Venušou a v trigone so Saturnom. Vládca Býka je Venuša nachádzajúca sa v zemitom živle a vplývajúca na hmotné umenie.



Sobota: Mesiac je v splne o 6.22 hod. a je v opozícii so Slnkom a v trigone s Plutom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na krk, hrdlo mandle, čuch chuť a štítnu žľazu. Pred zimou používame šál a vyhýbame sa prechladeniu.



Nedeľa: Merkúr vstupuje do Strelca o 20.00 hod. a Mesiac do Blížencov o 11.26 hod. Mesiac je v opozícii s Merkúrom a v trigone s Marsom. Vládca Blížencov je Merkúr nachádzajúci sa vo vzdušnom živle a vplývajúci na komunikáciu.





Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]