magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 6. do 12. novembra 2017 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Nov 06 2017 - 18:08 GMT


Slnko je v Škorpiónovi v konjunkcii s Jupiterom tiež v Škorpiónovi a v trigone s Neptúnom v Rybách a Jupiter je v konjunkcii s Venušou, ktorá v utorok vstupuje do Škorpióna. Merkúr je v Strelcovi, Mars je vo Váhach a Saturn v Strelcovi je v trigone s Uránom v Baranovi a Urán je v opozícii s Venušou. Konštelácia vytvára podmienky pre lásku a zmyselnosť. Mesiac je v poslednej štvrti v piatok.



Pondelok: Mesiac je v Blížencoch a je v opozícii so Saturnom, v trigone s Marsom a v kvadráte s Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na nervovú sústavu, a ramena s rukami. Pozor aj na pľúca a zápaly.



Utorok: Venuša vstupuje do Škorpióna o 13.00 hod. Mesiac je o 11.45 hod. v znamení Raka. Mesiac je v opozícii so Saturnom a v trigone s Jupiterom a Venušou. Vládca Raka je Mesiac, nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na rodinu.



Streda: Mesiac je v trigone so Slnkom, Jupiterom a Neptúnom, v kvadráte s Marsom a v opozícii s Plutom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na žalúdok, u žien prsníky a dvanástorník, hruď a metabolizmus.



Štvrtok Mesiac je o 13.29 hod. v Levovi a je v kvadráte s Venušou a Uránom , v trigone s Merkúrom. Vládca Leva je Slnko nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na nadšenie pre všetko nové a schopnosť organizovať.



Piatok: Mesiac je o 21.36 hod. v poslednej štvrti a je v kvadráte so Slnkom. Po zdravotnej stránke si zrodenci Leva majú dávať pozor na nebezpečie srdcovocievnych chorôb. Vyhýbať sa treba zľaknutiu a adrenalínových aktivít.



Sobota: Mesiac je v trigone so Saturnom a Uránom. Mesiac o 17.41 hod. vstupuje do znamenia Panny a tam je vládca Merkúr, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na pankreas, hrubé, tenké a slepé črevo i trávenie.



Nedeľa: Mesiac je v sextile s Jupiterom, v kvadráte s Merkúrom, v opozícii s Neptúnom a v trigone s Plutom. Konštelácia narúša podnikateľské aktivity a intuíciu a na druhej strane podporuje militantné záujmy.



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]