magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 12. do 19. novembra 2017 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Nov 13 2017 - 14:38 GMT


Slnko je v Škorpiónovi a je v sextile s Plutom v Kozorožcovi. Merkúr v Strelcovi je v sextile s Marsom vo Váhach a v kvadráte s Neptúnom v Rybách. Venuša a Jupiter sú v Škorpiónovi v konjunkcii. A v trigone s Neptúnom. Saturn v Strelcovi je v trigone s Uránom v Baranovi. Pluto je v kvadráte s Marsom. Konštelácia vytvára pôžitkárstvo a zmyselnosť. Mesiac je v sobotu v nove.



Pondelok: Mesiac je v Panne a je v sextile so Slnkom, v trigone s Plutom a v kvadráte so Saturnom. Podporuje oblasť služieb voči verejnosti a tiež aj voči jednotlivcom. Je tu snaha starať sa a pomáhať druhým.



Utorok: Mesiac je vo Váhach o 0,26 hod. a je v konjunkcii. S Marsom. Vládca Váh je Venuša, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na nehmotné umenie, krásu, kultúrnu činnosť, spev, poéziu, a výuku umenia.



Streda: Mesiac je v konjunkcii s Marsom, v kvadráte s Plutom a v opozícii s Uránom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na pitný režim, oslabené sú ľadviny, a drieková časť chrbtice. Pozor pri dvíhaní ťažkých bremien.



Štvrtok: Mesiac je o 9.19 hod. v Škorpiónovi a je v konjunkcii s Jupiterom, v trigone s Neptúnom, v sextile so Saturnom a v opozícii s Uránom. Vládca Škorpióna je Mars, nachádzajúci sa vo vodnom živle a vplývajúci na zvedavosť a zmyselnosť.



Piatok: Mesiac je v konjunkcii s Jupiterom a Venušou a v trigone s Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na pohlavné orgány a močový mechúr. Vyhýbame sa verejným kúpaliskám a vitálnym svetom.



Sobota: Mesiac je v nove o 12.42 hod. a je o 19.59 hod. v znamení Strelca. Mesiac je v konjunkcii. so Slnkom. Vládca Strelca je Jupiter, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na cestovanie, dobrodružstvo a poučovanie.



Nedeľa: Mesiac je v kvadráte s Neptúnom a po zdravotnej stránke si dávame pozor na stehná a bedrové kåby. Doprajeme si mierne cvičenie, masáž a vodoliečebné procedúry. Vyhýbame sa skokom a tvrdým dopadom.



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309







 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]