magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 18. do 24. decembra 2017 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Dec 18 2017 - 20:19 GMT


Slnko vstupuje do znamenia Kozorožca vo Štvrtok a je v konjunkcii so Saturnom, ktorý je od stredy tiež v Kozorožcovi. V konjunkcii so Slnkom a Saturnom je aj Venuša v Strelcovi. Urán v Baranovi je s nimi v trigone. Pluto je v Kozorožcovi, Mars je v Škorpiónovi, Venuša je v kvadráte s Neptúnom v Rybách a Neptún je v trigone s Jupiterom v Škorpiónovi. Konštelácia podporuje seniorov a staršie osoby. Mesiac je v pondelok v nove.



Pondelok: Mesiac je v nove o 7.30 hod. a je o 14.33 hod. v znamení Kozorožca v konjunkcii so Slnkom, Saturnom, Venušou a v trigone s Uránom. Vládca Kozorožca je Saturn, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na pracovitosť.



Utorok: Mesiac je v Kozorožcovi a je v sextile s Neptúnom a Marsom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na chrbticu , kåby a kostru. Pokožku nevystavujeme silnému slnečnému a inému žiareniu.



Streda: Saturn vstupuje do Kozorožca o 6.00 hod. a Mesiac je o 3.29 hod. vo Vodnárovi. Mesiac je v konjunkcii s Plutom a v kvadráte s Uránom. Neunáhlujeme sa v ničom a obrníme sa trpezlivosťou. Pozor na problémy s elektronikou.



Štvrtok: Slnko vstupuje do znamenia Kozorožca o 17,28. Mesiac je v kvadráte s Marsom. Vládca Vodnára je Urán, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na revolúcie, zmeny, povstania a širokú verejnosť.



Piatok: Mesiac je v kvadráte s Jupiterom a v sextile s Merkúrom. Dávame si pozor na nohy a odpočívame s nimi položenými vyššie. Nestojíme dlho na jednom mieste ale radšej prenášame ťažisko z nohy na nohu.



Sobota: Mesiac je o 15.42 hod. v znamení Rýb a je v sextile so Slnkom, Venušou, Saturnom a Uránom. Vládca Rýb je Neptún s Jupiterom a vplývajú na nadmernú citlivosť, vnímavosť a snahu obetovať sa pre potreby iných osôb.



Nedeľa: Mesiac je v trigone s Jupiterom, Marsom, v kvadráte s Merkúrom. A v konjunkcii s Neptúnom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na prsty na nohách, priehlavkové kostičky, päty a chodidlá. Lymfy sú tiež ohrozené.



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309





 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]