magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 1. do 7. januára 2018 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Jan 02 2018 - 09:09 GMT


Slnko je v Kozorožcovi a je v konjunkcii s Venušou a Plutom tiež v Kozorožcovi a v sextile s Neptúnom v Rybách a Jupiterom v konjunkcii s Marsom v Škorpiónovi. Neptún je s Jupiterom a Marsom v trigone. Merkúr je v Strelcovi, Urán v Baranovi a Saturn v Kozorožcovi. Konštelácia vplýva na povrchnú zábavu umenie a lásku. Mesiac je v splne v utorok.



Pondelok: Mesiac je o 9.10 hod. v Rakovi a je v opozícii so Slnkom, Saturnom a Venušou. A v trigone s Neptúnom. Vládca Raka je Mesiac, nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na citlivosť a rodinnú súdržnosť a harmóniu.



Utorok: Mesiac je v splne o 3.23 hod. a je v trigone s Neptúnom, Jupiterom a Marsom a v opozícii so Slnkom, Saturnom, Venušou a Plutom. Nezačíname nič nové robiť a dávame si pozor na žalúdok a metabolizmus.



Streda: Mesiac je v Levovi o 8.22 hod. a vládca Leva je Slnko, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na nadšenie, organizovanie a vládnutie, netrpezlivosť a hrdosť s pýchou. Zrodenci narodení v znamení Leva majú radi pochvalu a lichotenie.



Štvrtok: Mesiac je v kvadráte s Jupiterom a Marsom a v trigone s Uránom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na srdce cievy a krvný tlak. Primeraný pohyb a umiernené športovanie je potrebné, ale nič nepreháňame.



Piatok: Mesiac je v Panne o 9.22 hod. a je v trigone s Uránom, Saturnom a Merkúrom. Vládca Panny je Merkúr, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na bystré myslenie, oblasť služieb v zdravotníctve, účtovníctve apod.



Sobota: Mesiac je v trigone so Slnkom, Venušou a Plutom a v sextile s Jupiterom a Marsom a v opozícii s Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na trávenie a vyprázdňovanie. Neoperujeme hrubé tenké a slepé črevo.



Nedeľa: Mesiac je o 13.15 hod. v znamení Váh a je v kvadráte so Saturnom a Merkúrom. Vládca Váh je Venuša, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na na nehmotné umenie, kultúàu, spev, poéziu, výrečnosť apod.



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309





 







 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]