magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Policajné správy za 21.01.2018
@ Aktuálne -> Polícia      Jan 24 2018 - 16:43 GMT

Košickí policajti objasnili ďalšiu lúpež

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach zo zločinu lúpeže a z prečinu neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku, elektronických peňazí alebo inej platobnej karty, obvinil 40-ročného Marcela z okresu Košice okolie.

Potom, čo obvinený muž v októbri minulého roku požiadal 65-ročného Košičana o poskytnutie finančnej hotovosti, mu z rúk vytrhol doklady a strhol náramkové hodinky. Násilím mu držal ruky za chrbtom a z vrecka odcudzil hotovosť 70 eur. V čase útoku mal poškodený muž pri sebe tašku, v ktorej sa okrem osobných vecí nachádzal aj mobilný telefón a platobná karta. Následne obvinený muž na rôznych miestach v Košiciach vykonal niekoľko neoprávnených platieb z účtu poškodeného, čím mu spôsobil škodu vo výške viac ako 400 eur. Poškodený muž pri útoku zranenia neutrpel. Obvinenému mužovi v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na tri až 8 rokov.

Pri požiari bol nájdený muž bez známok života

Včera (22.1.) vo večerných hodinách došlo k požiaru v opustenom skelete budovy na Vodárenskej ulici v Košiciach. Požiar vznikol v zastavanej lokalite, v bezprostrednej blízkosti hotela v plnej prevádzke, garážovej zástavby a najmenej 5 odstavených áut. Pri hasení požiaru bolo nájdené telo mužského pohlavia, nezistenej totožnosti, bez známok života. 

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre prečin všeobecného ohrozenia. Bližšie okolnosti a presná príčina vzniku požiaru sú predmetom ďalšieho vyšetrovania. Totožnosť nebohého muža polícia zisťuje. 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]