magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 29. januára do 4. februára 2018 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Jan 29 2018 - 10:14 GMT


Slnko je vo Vodnárovi a je v konjunkcii s Venušou tiež vo Vodnárovi. Merkúr vstupuje do Vodnára v stredu a je v kvadráte s Uránom v Baranovi. Pluto je v Kozorožcovi, Saturn v Kozorožcovi, Neptún v Rybách, Mars v Strelcovi a Jupiter v Škorpiónovi. Konštelácia podporuje lásku a pohodlie a oddych. Mesiac je v splne v stredu.



Pondelok: Mesiac je v Rakovi v opozícii so Saturnom a v trigone s Neptúnom. Po zdravotnej stránke je ovplyvnený žalúdok a metabolizmus. Veľmi dbáme na správny výber potravín. Jeme pomaly, dlho a dôkladne rozžujeme.



Utorok: Mesiac o 19.53 hod. vstupuje do znamenia Leva a je v trigone s Jupiterom a Marsom, v opozícii s Plutom a Merkúrom a v kvadráte s Uránom. Vládca Leva je Slnko, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na hrdosť.



Streda: Merkúr vstupuje o 15.00 hod. do Vodnára. Mesiac je v splne o 14.27 hod. a je v opozícii so Slnkom a Venušou a v trigone s Marsom. Dávame si pozor na srdce a krvné tepny a vyhýbame sa adrenalínovým športom.



Štvrtok: Mesiac o 20.13 hod. vstupuje do Panny a je v opozícii so Slnkom a Venušou a v trigone s Uránom a v kvadráte s Jupiterom. Vládca Panny je Merkúr, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na oblasť služieb.



Piatok Mesiac je v kvadráte s Marsom a v trigone so Saturnom a v opozícii s Neptúnom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na žlčník, pankreas, tenké, slepé a hrubé črevo. Striedmo sa stravujeme a vyhýbame sa stresu.



Sobota: Mesiac vstupuje o 22.47 hod. do znamenia Váh a Mesiac je v sextile s Jupiterom a v trigone s Plutom. Vládca Váh je Venuša, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na kultúrnu sféru, diplomaciu a nehmotné umenie.



Nedeľa: Mesiac je v trigone s Merkúrom, v kvadráte so Saturn a v sextile s Marsom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na dostatočný príjem tekutín. Ohrozené sú ľadviny a drieková časť chrbtice. Pozor na prechladenie danej oblasti.



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]