magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Policajné správy za 02.02.2018
@ Aktuálne -> Polícia      Feb 02 2018 - 17:21 GMT

Výtržníčka vo väzbe

30-ročnú ženu z okresu Gelnica, ktorá v utorok (30.1.) okolo 11.30 hod. v električke mestskej hromadnej dopravy v Košiciach nožom zaútočila na revízora Dopravného podniku mesta Košice, a ktorú vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach obvinil zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu v jednočinnom súbehu s prečinom výtržníctva, vzal dnes (2.2.) sudca Okresného súdu Košice do väzby.

V ranných hodinách došlo k tragédii.

Dnes (2.2.) v skorých ranných hodinách polícia prijala oznámenie, že na medziposchodí jedného z obytných domov na Čordákovej ulici v Košiciach bolo nájdené telo ženy bez známok života. Môžeme potvrdiť, že v tomto prípade ide o manželku policajta. V súčasnej dobe prebiehajú na mieste neodkladné a neopakovateľné procesné úkony. Vzhľadom na to, že na mieste činu bola nájdená služobná zbraň, prípadom sa zaoberá Inšpekcia Ministerstva vnútra SR. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Na mieste činu nič nenasvedčuje tomu, že by malo ísť o vraždu ako sa spomína v denníku Korzár. Taktiež policajti počas obhliadky našli list na rozlúčku. V tejto chvíli nie je možné poskytnúť žiadne bližšie informácie.

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]